Prsteny damasteel, firma Kredum (adamvtriku.cz) - máte někdo zkušenost?

Profilova fotka
S partnerem se nám strašně líbí prsteny od firmy Kredum z damašské oceli. Máte někdo s touto firmou zkušenosti?
Odpovědět
Ahoj, mame nich prstynky a jsou super, doporucuji! Byli jsme si je vybrat a i velikostne vyzkouset primo v obchodku v Pecce ( je potreba si dopredu zamluvit cas schuzky ). Mili majitele a prijemna domluva, prstynky byli hotove vcas, dle predchozi domluvy.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanka8013 Děkuji za zprávu a za info :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, mohu doporučit prsteny z damasteel od pana Petra Kubíčka z Prahy, mrkni na jejich web .-)
Odpovědět
Profilova fotka
@levata Super, díky za tip. Hned mrknu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xxliduska zkusenost s touhle firmou mam, jednou jsem si od nich pres fler objednavala privesek na krk a velka spokojenost :-) Jinak damasteel prsteny mame od nekoho jineho taky, byli jsme si je vykovat sami v kovarne. Libila se mi moznost vyzkouset si praci kovare nez si jen vybrat hotove prsteny.
Odpovědět
Profilova fotka
@xxliduska Ahoj, jen počítej že to nebude vypadat zdaleka tak hezky jako na fotografii. (Ostatně jako většina věcí) Nad damascénskou ocelí jsme také váhali, ale odradily nás problémy v případě požadavku na změnu velikosti v průběhu let a na obtíže při renovaci v případě poškození...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky máme od nich, úžasný přístup, kvalita i spolupráce, doživotní servis. Doporučuji na 100% ;-) Jinak tedy co píší ostatní, že byli třeba zklamaní z porovnání obrázku a reality, tak to nemůžu soudit, mně přišly naopak ještě hezčí ve skutečnosti a úprava velikosti jak u kterých, pokud nejsou v kombinaci s jiným kovem jako např. to zlato, tak jde velikost změnit dost operativně - viděli jsme na vlastní oči, neměli zrovna na prodejně požadovaný prsten ve velikosti a stačilo pět minut a z vel. 57 bylo 58, takže už těch klasických bez kamenu to určitě jde. Ukládají si i údaje pro případ ztráty prstenu, takže jsou schopni vyrobit ne stejný, ale se stejnými parametry pak kdykoliv. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?