Prosím máte foto zásnubního a snubního prstýnku na jednom prstu?

Profilova fotka
Ahojky holky, prosím, momentálně vybíráme snubáky... Chtěla bych něco jednoduchého, ale ráda bych, aby se mi to trochu hodilo k zásnubáku, který úplně jednoduchý není. Nějaké favority už máme, ale ráda bych viděla, jak to vypadá ve skutečnosti :-) na internetu jsem našla ani ne 3 fotky, tak budu moc vděčná, kdo to tak nosíte, když dáte fotečku ;-) Moc děkuji a hezký den!
Odpovědět
Já to tak plánovala,ale když jsem to zmínila zlatníkovi, který nám dělal snubáky, tak mi to velmi rychle rozmluvil, prsteny by se o sebe třením ničily. ale nosí to tak tuším třeba Veronika Arichteva, když si nejdeš na youtube její videa třeba 3v1 tak to tam má :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem dostala primo set zasnubniho a snubniho prstynku (tady v Anglii se to tak nosi uplne bezne spolu) Ten snubni teda jeste nenosim, nebot mame teprve pred svatbou, ale vypada to takto...
Odpovědět
Nosím oba na stejném prstu, je to tak pro me kvuli praci praktičtější (dokonce je nosim na prave ruce), i když se k sobě nějak extra nehodí, tak takhle je to pro mě nejpohodlnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zasílám foto našich zkušebních prstenů, jak by mohla vypadat právě kombinace zasnubního a snubního u sebe... Hezký den
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?