Prosím, kde seženu tyhle prstýnky

:-) děkuji
Odpovědět
Myslím, že jsem je viděla v žabce, nebo možná Laura Gold...
Odpovědět
@crazim http://www.prstenyzabka.cz/cs/kolekce... taky je máme vyhlédnuté :)
Odpovědět
díky moc :) jsou opravdu překrásné :)
Odpovědět
@berenitka chtěla jsem se zeptat, zda je budete objednávat po netu, nebo osobně.. tento obchod celkem chválí :)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jsou z žabky a my už je máme doma:-) Můžu doporučit jsou tak krásné i ve skutečnosti:-)
Odpovědět
@crazim určitě bychom riskli přes net, protože to k nim máme hooodně daleko :) ale slyším na ně samou chválu. Někdo psal, že ti domů za nějakou zálohu pošlou i kroužky na zkoušku prstů a nějaký vzorek. Jen jsem si všimla, že tam jsou dvě velikosti, jedny jsou 4,2 mm a druhé myslím 5mm. @petbe, vy máte které?
Odpovědět
Profilova fotka
@berenitka no já jsem té paní psala, že nevíme jestli 4,2 mm a nebo 5mm a ona mi psala, že ty 5mm jsou trošku jiné, i když to na obrázku vypadá stejně a měla pravdu, když jsem to rozklikla tak je tam znát trošku rozdíl. A nakonec jsme se domluvili že můj udělá 4,2mm a přítelovi vyrobí 5,2 mm říkala, že ten větší udělá speciálně pro něho, že ho v nabídce nemají, ale že ho asi zařadí do nabídky, že se na něho lidi ptají. A myslím, že jsme vybrali dobře, ten můj je takovej jemnej a vypadá na ruce líp jak ten silnější (měli jsme doma půjčené vzorky obou tlouštěk na vyzkoušení).
Odpovědět
@petbe všimla jsem si, že tu u větší velikosti nejsou kamínky až ke kraji, ale jiný rozdíl nevidím :) Ta 4,2 mm určitě vypadá líp, jemněji a určitě ti bude slušet - doufám, že i mě :D
Odpovědět
Profilova fotka
@berenitka já myslím, že tobě určitě taky:-) a jestli si nejsi jistá určitě jim napiš a oni ti pošlou postříbřené vzorky prstýnků všechny tloušťky a všechny vzory co budeš chtít:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@crazim jen z vlastni zkusenosti, z matne casti se casem stane leskla :-) denodenni noseni a bezne cinnosti a za dva a pul roku je mam stejne, ale zlatnik nas na to upozornil dopredu :-)
Odpovědět
Přesně tak, z matné se stane lesklá, takže pak ten rozdíl není vidět... ale není problém si to zas nechat zmatnit... my jsme nakonec od matu právě kvůli tomu ustoupili, abychom to nemuseli nechávat obnovovat, ale jsou jinak krásné a taky jsem je měla ve výběru
Odpovědět
my jsme se do těchto také zamilovali, ale chtěli bychom je dvojbarevné, což udělat nelze, tak teď jsme opět na vážkách...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nevíte kde sehnat tyto v Praze ?já je objevila na netu ve zlatnictví zlaticko ale jsou v Litoměřicích :-(něco blíže???:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?