Pritel chce zlute zlato, ja bile. Pry je jedno ze bude kazdy prsten jiny. Prosim poradte...

Mne se zlute zlato moc nelibi, on naopak nechce chodit s bilym prstenem... Zasnubni prsten jsem dostala bily. Tak ted premyslim jak pritele presvedcit, abychom meli prsteny bile, protoze si prijde divny abych ja mela bily snubni prsten a on zluty... Co vy na to? Ma nekdo podobnou zkusenost? Chtela bych jen jednobarevny prsten, ne kombinaci obou...
Odpovědět
Proč ho přesvědčovat...jestli ho má v plánu nosit pořád a líbí se mu žluté, tak si nechte udělat stejný vzor, jen jiný materiál...vždyť to není vůbec podstatný. Důležité je, že tě miluje, chce si tě vzít a být s tebou do konce života, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že můžete mít každý jiný a spojte je nějakým stejným prvkem, totožnou rytinou, vzorem... Vždyť je to jen vaše věc, případně zvažte červené zlato nebo vyberte úplně jiný materiál. Netlačila bych partnera do prstenu z materiálu, který nechce.
Odpovědět
@loocy Tak ať on má žlutý a ty bílý, žádný problém v tom nevidí. Bude ho nosit on, ne ty ;-)
Odpovědět
@loocy Ja myslim, ze nemusite mit stejnej.. muzete tam nechat udelat spolecnou rytinu nebo nejakej spolecnej znak nebo ozdobu z vnejsku.. treba neco takoveho?
Odpovědět
Profilova fotka
@loocy My to máme úplně stejně a tak jsme se rozhodli, že já budu mít prstýnek z bílého a snoubenec ze žlutého, vybereme nějaké se stejnou rytinou nahoře, která je bude spojovat :)
Odpovědět
Tak pokud přítel plánuje prsten nosit, netlačila bych ho do něčeho, co se mu nelíbí. Tobě by se určitě taky nelíbilo nosit něco, s čím nejsi spokojená. Každopádně by to chtělo prsteny nějak sjednotit, jak už tu bylo napsáno, nějakou rytinou, tvarem apod. Náhodou by to mohlo i vypadat zajímavě - dva prsteny ve stejném dekoru, ale jiné barvě... Pokud vyloženě nechceš kombinaci, což by byl dobrý kompromis, nechala bych přítele, ať má prstýnek ze žlutého zlata.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zkuste prstýnky v kombinaci bílého a žlutého zlata. Oba budete mít to své ;-)
Odpovědět
Hlavne, kdybys ho do toho presvedcila, tak pokazde, kdyz se na ten prstynek podiva, tak mu to bude pripominat to, ze ho nechtel a ze ustoupil.. to neni dobrej vstup do manzelstvi :)
Odpovědět
Profilova fotka
tobě by se asi taky nelíbilo, kdyby ti přítel nutil jiný prsten než ten, který chceš ne? Navíc ještě tě tlačil do toho, co nechceš...Proč ho k tomu chceš nutně přemlouvat? To nemůže nosit to, co se mu líbí? Oblečení mu taky vybíráš ty?
Odpovědět
Manžel nosí žluté zlato, já stříbro....takže jsme dostala zánsubní prsten z bílého zlata a od začátku bylo jasné, že snubní budeme mít každý ve své barvě. Není to nic zvláštního. V dnešní době mají novomanželé snubáky, které třeba ani vůbec podobné nejsou. My měli stejné, jen v jiné barvě. Rozhodně bych partnera nepřesvědčovala, pak ho zbytečně třeba nebude nosit ;-)
Odpovědět
Ještě dodám, že okolí se teda dost divilo, že máme každý jinou barvu, ale nosíme to my, ne oni (a vzájemně bychom tu druhou barvu prostě nenosili) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co ani jedno:-) mrkněte na cubick tečka cz .-) jestli by Vás nezaujalo něco netradičního .-)
Odpovědět
Článek se načítá
Mate naprostou pravdu, nosit ho bude on, ne ja a taky ho nechci nutit do neceho co nechce. Akorat jsem se bala, ze to bude vypadat jako ze k sobe ani snad nepatrime kdyz budem mit kazdej jinej prsten... Ale jak vidim, tak jsem se spletla. To s tou rytinou nebo nejakym jinym sjednocujicim prvkem je dobrej napad a kazdej tak budeme mit svoji barvu :) Diky moc vsem!
Odpovědět
@levata ta stranka se mi bohuzel nezobrazuje, zkusim na to kouknout vecer z domu, diky
Odpovědět
@mat_ova toho narozu okoli jsem se taky bala, ale jak rikas, nosit je budem my :) a navic kdyz to tak na tom foru ctu, tak spousta lidi v tom zadnej problem nevidi, coz je dobre :)
Odpovědět
Profilova fotka
nechci být zlá ale můžu vědět co tady řešíte???? není jedno jaký prsten má ten nebo ten! můj švagr má po dědečkovi a sestra nový. kupte si takové, jaké se vám líbí, o to snad jde ne??
Odpovědět
Profilova fotka
@loocy jestli se dostaneš na fler tečka cz, tak tam je pod stejným nickem cubick :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@loocy tak snad to, že k sobě patříte je poznat i podle jiných věcí než jen podle prstenu ne?
Odpovědět
@loocy Vždyt můžete mít vzhledově stejné prsteny, ale každý jinak barevný. Neviděla bych v tom zásadní problém. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jak už téměř všechny dámy řekly: vyberte si stejný model, pánský nechte vyrobit ze žlutého a dámský z bílého zlata. Budou mít stejný design, bude jasné, že patříte k sobě, ale zároveň si zachováte každý vlastní identitu ;-) Příjemný výběr přeji!
Odpovědět
Profilova fotka
Možná ještě pár fotek pro inspiraci... doporučuji nevolit úplně hladké kroužky, ale vybrat takový typ, kde bude právě design jednotícím prvkem.
Odpovědět
Uzivatelka @petra8619 ma pekny a maji kazdej jinou barvu.. snad ji nebude vadit, ze ji oznacuju, vsimla jsem si jejich prstenu v diskuzi ''Dejte sem obraz vasich snubaku''
Odpovědět
Profilova fotka
U nás bylo hned jasné, že budeme mít jiný materiál. Manžel má ze stříbra a já žluté zlato. Každý máme to co se nám líbí.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?