Připlácení za rytí na prstýnky?

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo připlácel za rytí jména na prstýnky od firmy Retofy? Všude nám říkali, že je to v ceně, ale dnes jsme si ve zlatnictví vybrali prstýnky a najednou po nás chtěli 500 příplatek za rytí.
Odpovědět
Nemám zkušenost s tímto zlatnictvím přímo, ale stalo se nám to samé. Oponovali jsme tím, že při placení zálohy a uzavírání obchodu jsme na to nebyli prodávající upozorněni. A že žádáme vysvětlení. Jako odpověď nám přišla omluva, že se prodavačka spletla a rytí bylo najednou zdarma. ;) Zkusila bych se bránit.
Odpovědět
Profilova fotka
Storno objednávky a jít jinam, tohle už je probůh standartní služba, stejně jako celoživotní záruka a oprava povrchu každých X let zdarma. Třebas Rýdl je v tomto směru super, navíc firmy typu Bisaku a myslím že i Retofy jen prsteny od Rýdla přeprodávají (nejsou jejich výroba), takže o nějaké to procento dražší budou vždy....
Odpovědět
Ne vsechny prsteny v této republice dělá Rýdl. Máme z Retofy originál ručně dělané prsteny a nejdřív si zjistěte informace nez je tady vypustíte. Byli jsme si pro ně přímo ve výrobně v Rožnově a rytí bylo sazřejmě v ceně. Toto je zřejmě problém zlatnictví nikoliv výrobce,který nám udělal rytí atomaticky zdarma. Retofy jsou ručně vyrábené prsteny,strojem udělané bych si nikdy nekoupila kvůli následným úpravám,které zlatníci u strojních prstenů moc nechtějí dělat.
Odpovědět
Ono máš jedno, jestli to v ceně je nebo není, protože i tam, co ti řeknou, že to v ceně je, si to taky platíš, jen to je schované v ceně za prsteny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?