Poraďte, který prsten by se vám líbil?

Holky, můžete mi poradit? Které prstýnky se vám líbí více? Obojí je kombinace bílé zlato v lesku, červené zlato v matu. Obojí chceme prstýnky bez kamínků, prostě aby byly dva totožné a stejné :) Bílá fotka je z Rýdla, druhé jsou od Ašot Babayan, obojí stojí až na pár drobných stejně :) takže fakt dilema :-D
Odpovědět
1
2
@petussska ještě se podívejte Korbička, budeme mít od něho, je to zlatník v Brně a opravdu moc pěkná práce.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně osobně se víc líbí ty první, ale tohle je věc vyloženě o tom, kdo má na co oko :))
Odpovědět
@sarlin Děkuji za tip, už jsme oběhli dost zlatnictví, defakto už se rozhodujeme pouze mezi těmahle dvěma variantama :)
Odpovědět
Tak ty první.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně druhé :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě ..rozhodně ty první 💍💋😘
Odpovědět
Profilova fotka
oboje :-) ;-) ale ty druhé by se mi líbily víc
Odpovědět
Profilova fotka
Prvni
Odpovědět
My máme hodně podobné, jako ty druhé. (bez kamenů a linka je rovná). Hrozně mě na nich baví to, že mám vlastně tři možnosti: Prsten půl na půl, žlutý prsten s bílou linkou nebo bílý prsten se žlutou linkou-podle toho, jak ho natočím. A taky se mi líbí ta symbolika (která mě napadla až později)-dvě rovnocenné složky, které do sebe zapadají a vzájemně se doplňují v jeden celek-jako muž a žena ;-)
Odpovědět
Tohle byste měla rozhodnout sama a ne podle toho, co se líbí ostatním. :) Představte si, že se na každý z nich díváte každý den, třeba si je vytiskněte a někam vystavte a třeba vám po pár dnech sledování bude jeden pár přednější. :)
Odpovědět
Za mě teda taky ty druhé ;)
Odpovědět
první
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ten prvni jsem zkousela u Rydla - koukni do meho alba. Mela jsem ho v top vyberu ale pak vyhral jiny (podobny). Jsou mooc hezke. Ale nechala bych si ho s kaminky. Ja mam brilianty ale proc ne alespon zirkony?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste si oba a co vam na ruce bude sluset vice :-)
Odpovědět
Za mě ty první, taky jsme je chtělo, ale nakonec jdeme do titanu :-)
Odpovědět
@martipoky U nás nejde o peníze, že bysme na brilianty neměli...jen prostě zastávám ten názor, že by snubáky měly být stejné, aby k sobě právě patřily...briliant už mám v zásnubním prstýnku, tam patří a tam taky je :) a když už bych si chtěla dát prstýnek, tak s brilianty z hlediska kvality...ale prostě v tomhle jsem asi staromódní, ve snubácích mi kamínky vadí a moc jsem nepochopila důvod, proč se tam cpou...
Odpovědět
@clarkaa My už jsme oba zkoušeli :D a sedí nám oběma oba :D v tom je problém...
Odpovědět
@verap33 Tohle je super vědět :) z tohohle důvodu jsem se taky ptala, že má třeba s podobnými prstýnky někdo zkušenost a řekne mi svůj názor :)
Odpovědět
@neyki Děkuji za názor, vím, že si tohle musíme rozhodnout sami, jen jsem se pro zajímavost ptala, že mi třeba odpoví nevěsty s podobnými prstýnky a řeknou nějaký názor, podobně jako to udělala @verap33 :)
Odpovědět
@petussska Já se taky rozhodovala mezi kombinací bílé+žluté zlato nebo bílé+růžové zlato a vyhrála ta první možnost. Stejně jako u vašeho příspěvku, lepší je podle mě ten druhý pár. :) Tak přeji, ať vyberete dobře.
Odpovědět
Za mě první :-)
Odpovědět
Rozhodně první
Odpovědět
Profilova fotka
@petussska ajo :) jako ze chcete aby byly proste uplne totozne? :) ja zase chci, aby holka mela s kaminky, aby bylo videt ze je holcici :)
Odpovědět
určitě Rýdla! Druhé vypadají lacině. Můj dojem.
Odpovědět
Musíš si uvědomit, že ten prstýnek budeš nosit třeba i za 20 let, takže bych volila něco, co bude hezké a dobře kombinovatelné k ostatním šperkům teď a i po tom, což pro mě bohužel není kombinace bílého a žlutého zlata, mě přijdou trošku přeplácané, ale pokud ty si to umíš představit, pak je to v pořádku.
Odpovědět
My budeme mít kombinaci bílé a žluté zlato. Takže já bych volila druhé. Ale i ty první nejsou špatné,kdyby místo červeného bylo žluté zlato.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ty první (za mě).
Odpovědět
@martipoky přesně tak :) chci mít úplně to samý...respektive...ono bude vidět, že můj je holčičí, protože já nemůžu mít prstýnek širší než 4 mm, mám drobný prsty, a přítel zase musí mít minimálně 5 mm, protože má prsty obrovský a tenčí prsten tam není skoro vidět :-D takže jediný co se bude lišit je šířka ;)
Odpovědět
Jen přidám radu, který nám dal kamarád co vyrábí šperky.. Ta rýha uprostřed prstýnku za pár let nebude.. tím že se prstýnek nosí denně tak se postupně otluče a rýha zanikne.. Jen abyste to promysleli :) Nám se také líbily prstýnky s rýhou ale pak jsme zvolili jemnou vyplněnou klasiku jen já s kamínkama
Odpovědět
Profilova fotka
@petussska tak já se pak těším na real foto, až je budete mít na ruce :P :) určo budou krásné!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?