Poničený snubák

Profilova fotka
Zdravím. Chci se zeptat, zda je možné, aby se ze zlatého prstýnku kousek uštípl. Manželovi se to stalo, přitom mu nespadl, ani s ním nikde nějak nebouchl. Máme prstýnky ze žlutého zlata a nosíme je pořád. Svatba byla v červnu. Moc děkuji za odpovědi.
Odpovědět
@alca_t Hned bych to reklamovala, máte na to určitě záruku. Možné to je, pokud se vám to stalo. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To ano reklamovat budeme. Jen jsem chtěla slyšet další názory. :-) A napsala jsem to jen v kostce, měli jsme s dodavatelem již problémy a první co mě napadlo, bylo že to není pravé zlato. Tak jsem chtěla vědět, jestli je to možné u zlata.
Odpovědět
@alca_t Tak to zanesne do nějakého klenotnictví, ať se na to podívají. Myslím, že pro klenotníka to není tak složité poznat . Jinak by se to určitě poznalo nošením, ošoupalo by se to a zašlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Teoreticky by se to stat mohlo, ale jeste jsem s tim nikdy u nikohi nesetkala. Rozhodne bych to zanesla jinemu zlatnikovi a nechala si to zlato overit. A pak na reklamaci a kdyz se bude cukat, tak pohrozit, ze to das na coiku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Pokud máte pochybnost o nakoupeném zlatém zboží, navštivte nejbližší pracoviště Puncovního úřadu pro ověření zboží. Seznam poboček puncovního úřadu je na stránce http://www.levne-snubni-prsteny.cz/do...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?