Pomozte s výběrem snubáku!

Ahoj :-) Potřebovala bych znát váš názor. Chtěla bych nosit zásnubní a snubní prsten na jednom prstě, popř., zásnubní pak na levém prostředníčku. A řeším, jesli se k sobě hodí. Přidávám fotky - 1. zásnubní, 2.-4. snubní, co přicházejí v úvahu. Prosím poraďte, nejsem si jistá a zas nechci, aby to bylo přeplácané. Jinak za nás vybírání prstenů děs běs, když už se nám něco líbí, tak to stojí 20 tisíc, a tolik do toho dávat nechceme. Tak co myslíte? Popř. jestli některá máte takový snubák, mohly nbyste sem dát fotku, abych viděla, jak vypadají na ruce? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, když, tak první variantu, ale ještě bych hledala dál:-)
Odpovědět
Upřímně si myslím, že k takto asymetrickému prstenu se nic moc hodit nebude. Ale viděla jsem tu u jedné nevěsty, že si zásnubní prsten nechala vsadit do snubního, respektive má z každé strany kroužek a vypadá to jako jeden prsten, to se mi moc líbí.
Odpovědět
volila bych ten první :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych je k sobe na jeden prst rozhodne nedavala, budes si je navzajem nicit. A vhodnost k sobe tak max ten prvni par, jinak je to moc zdobene (coz neni muj salek kavy). Hledala bych dal, vim ze je to boj, ale muzete si je nechat udelat u mensiho zlatnika a bude to original, pricemz cena nemusi byt smrtelna ;-)
Odpovědět
Ahoj, já chtěla také nosit prstýnky na jednom prstu, ale jelikož mám podobný eSovitý tvar jako ty, zlatník mi to nedoporučoval, že si je budu vzájemně odírat, budu tedy muset mít snubák na levé a zásnubák na pravé ruce. Snubáky jsi vybrala originální, ale obávám se, že k takto komplikovanému zásnubnímu by nejlépe ladil hladký kroužek, pokud je přecijen budeš nosit na jednom prstu.
Odpovědět
A kdybych je nosila vedle sebe? Levý prteníček a levý prostředníček? Stejně je to moc, co?
Odpovědět
Profilova fotka
@evik93 Jo, je. Jsou úplně jiné stylově.
Odpovědět
A já si zas myslím, že to moc nebude. Klidně bych je vedle sebe nosila. Vždyť ty rytinky i kaminek na snubáku jsou ve skutečnosti tak prťavé, že už z metru to neni skoro poznat. Taky se snubák bude na prstě pootáčet, takže pokud si ho nebudeš každou čtvrthodinku rovnat, tak bude ta ozdobná část polovinu doby otočená v dlani. :-D :-D :-D Já bych to fakt neřešila. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zásnubní prstýnek máš "příliš zajímavý" jako já. Takže bych doporučila ho přesunout po svatbě na jiný prst a snubní mít samotný, aby také vynikl. Já si vybrala snubní naopak velmi jednoduchý a úzký, a ani tak nejde dohromady se zásnubním. Jinak se mi líbí 2 a 4. 2 je jednodušší, 4 je zdobný. Záleží, co bys chtěla. Jednoduchost, nebo zdobnost? :-)
Odpovědět
nechala bych si navrhnout svůj vlastní snubák k tomu zásnubnímu :) ptala jsem se známé, a ona dělala něco podobného u esterstylu :)
Odpovědět
Profilova fotka
já se také nemohla rozhodnout a tento u nás zvítězil, jen si ho necháme udělat ve velikosti 5 mm a tím ,že je do kříže, tak můžu nosit i případně zásnubní .-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?