"Podprstýnek" silikonový - kde se dá sehnat?

Ahojky, v diskuzích jsem narazila, že pokud je třeba zmenšit prstýnek a z nějakého důvodu to úplně ideálně nejde (např. chirurgická ocel, vsazený kamínek), tak existuje něco jako bužírka ze silikonu, která se navléká pod prstýnek, aby nepadal. Nevíte někdo, kde by se taková vychytávka dala sehnat?
Odpovědět
Já bych se ptala asi přímo ve zlatnictví - buď rovnou tam, kde vám dělají prstýnky, anebo v nějakém velkém / známém (klidně i řetězcovém)... Jinak osobně jsem o tom nikdy neslyšela, takže konkrétní místo neporadím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
http://www.marre.cz/tunel-silikon-ust... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@vanilka90 - to je tunel do ucha :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Prej se primo ve zlatnictvi. Mne taky padal zasnubni prsten, ale jelikoz mi hodne napuchaji prsty v horku, nechtela jsem prsten moc zmensovat. Nabidli mi moznosti dve - budto takovy pacicky, ktery navliknes na prstynek a tim trosku zmensis jeho obvod a nebo ti muzou na prsten zevnitr pritavit takovy dva bobky, koralky, ktery zajisti, ze prsten se neprotaci a lip drzi na prstu. Bobky mam na prstenu dodnes, protoze v zime by mi padal, ale pri zmenseni bych ho mela na prstu narvanej k prasknuti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
jaja10889. podprstýnek scháním už v nespočet zlatnictví. No bez úspěchu. Všude na mě koukají jako na mimozemštana. Podle mě korunová záležitost no k nezaplacení. Budu ráda,když mi poradíte kde sehnat. Aby jsem mohla prsten nosit. Jaja 1089 :-)
Odpovědět
Já jsem to objevila někde na internetu, ale na zahraničních stránkách, jejichž jméno si už bohužel nepamatuju...
Odpovědět
Taky by mě to zajímalo. Celé léto mám opuchnuté prsty. Prstýnky máme právě od léta a to mi můj seděl, ale když jsem si ho zkoušela znovu včera, byl mi o číslo větší :-(...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?