Pánský snubní prsten s kamenem

Zdravím všechny :-) Nevíte, zda-li se dělá nebo je to vhodné, aby pánský snubní prsten měl kamínek? Přítel dostal od mamky prsten s malým diamantem, který nenosí a nosit nebude a přemýšlí, jestli si diamantík nemá nechat dát do snubního prstýnku - citová vazba :-) Viděli jste něco takového? Na internetu toho moc není, spíš mám pocit, že jsou pánské prstýnky bez kamínku nebo jen s více po obvodu - my máme jen jeden.
Odpovědět
Dle mne je to ciste na pritelove vkusu. Mne osobne by se to asi nelibilo, tak me napada varianta zapustit diamantik do vnitrni strany prstenu, bude ho mit stale pri sobe a pritom nebude videt. Ale to je na vas, nikomu do toho nic neni :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pedro7 Viděla jsem i tady na beremku, že nevěsta má třeba řadu briliantíků a ženich jeden. Konkrétně třeba od nevěsty @ifoun https://www.beremese.cz/blog/ifoun/al... Podle mě, když to je nějak pěkně doladěné s tím nevěstiným prstenem (jako v odkazu, co jsem dala), tak je to super.
Odpovědět
@duckie Díky moc, něco takového jsem hledala :-) Já budu mít 4 kamínky do tvaru čtverce, tak na tom pánském by snad mohl být jeden ve čtvercovém rámečku. Prstýnky nám dělají na míru, zajdu se domluvit, co na to pan zlatník. Každopádně kdybyste objevily ještě něco podobného pro inspiraci, budu moc ráda...
Odpovědět
Určitě na tom není nic divného - navíc když to pro něj má i citovou hodnotu, tak bych nad tím neváhala. My teda máme prstýnky úplně odlišného stylu, ale vůbec bych se nad kamenem pro muže nepohoršila... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pedro7 Ještě jsem si vzpomněla, že (pro mne) nejkrásnější nevěsta @kamini měli s manželem taky v prstenech oba kameny. http://www.beremese.cz/blog/kamini/al...
Odpovědět
Dobrý nápad kamínek bych vytáhla z původního od maminky a vložila do snubni ho libi se mi když mají muži prsten s kaminky.Ty bys mela mit ovšem také.
Odpovědět
Já znám manželský pár, kde snubní prstýnek s kamínkem mají oba. Takže ano, jde to.
Odpovědět
@musaci Jojo, já budu mít 4 do tvaru čtverce.
Odpovědět
Tak jak tak na to koukám, tak by to fakt mohlo být pěkné. To jste mě potěšily, díky :-)
Odpovědět
@pedro7 Určitě na tom není nic zvláštního, když má muž ve snubním prstenu kamínek. :-) Můžeme vám vyrobit prsten na míru, přesně podle představy ženicha.
Odpovědět
Neřekla bych, že je to divné :-) Je to věc vkusu. Ale kdybych tohle navrhla svému nastávajícímu, aby si dal kamínek (kamínky) do snubáku, tak by mě asi poslal k šípku ;-) Samozřejmě, pokud tvůj přítel k tomu má citovou vazbu, není co řešit :-)
Odpovědět
@beruskapm Kdyby to byl kamínek "jen tak", tak by to u nás dopadlo stejně :-) Ale citová vazba je citová vazba ;-) Taky mě to trošku překvapilo, ale chápu to, asi bych to měla stejně.
Odpovědět
Článek se načítá
já mám s manželem úplně stejný, bílé zlato, upřostřed růžové a malý diamantík, není to nic divného, je to krásné. Vždy jsme chtěli totožné prsteny
Odpovědět
jo a prsteny máme od Rýdla v Brně, nedám na ně dopustit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to není nic divného. Ve světě je to běžné. Naše firma na vyžádání dělá do obou prstenů kameny. Nešleha.
Odpovědět
Kupovali jsme snubni prsteny v Goldexu. Pansky jsme sice s kaminkem nemeli, ale tuto variantu nam dokonce prodavacka nabizela, ze to mozne je. Umi delat i na zakazku, tak by se slo domluvit. Pokud byste teda uz nemeli firmu na snubaky domluvenou:-). Omlouvam se za spam, ale byli jsme u nich spokojeni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Já 3x briliant, manžel 5x černý diamant. Všichni obdivují tvar a kombinaci. Cena 25tis.
Odpovědět
Ja mam nazor jiny. Je to o vkusu a me to prijde " teply" prominte mi ten vyraz. Kdyz uz bych jej chtela mit pri sobe nechala bych dat kaminek do spodni casti. Tak, aby na prstynku byl, ale nebyl videt. Nevim muj partner by tohle nikdy nenosil, taktez by mu to pripadalo zzenstile a o kecech v praci ani nemluve.
Odpovědět
Profilova fotka
Dělá se to, záleží jaké prsteny chcete vy přece.) Manžel má ve snubáku tmavě modrý přírodní safír, případně fotku mám asi tady v albu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?