Objednávka prstenů od Rýdla přes net/u smluv. prodejců

Chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s objednávkou prstenů od Rýdla přes internet nebo s nákupem u smluvních prodejců. Chtěli bychom koupit prstýnek z palladia pro mě a stříbrný pro přítele. Na starších diskuzích jsem četla, že Rýdl dává k prstenům poukaz na obnovu povrchu. Kamarádka si vloni u nich kupovala prstýnky a žádnou poukázku nedostala. Nevíte tedy, prosím, zda to je omezené na materiál, částku, místo koupení... ? ;) Děkuji za názory :)
Odpovědět
@favla tu kartičku na doživotní servis začal poskytovat tuším od května 2013. Myslím si, že to nebude omezené ničím, zřejmě si tedy kamarádka koupila prstýnky dřív. Ještě je teoreticky možné, že tuhle službu poskytuje jen ve své prodejně, u smluvních prodejců asi ne, ale to nevím, jen hádám. Zkus tam napsat ;-)
Odpovědět
Na prodejne ji taky neposkytl naopak rekl, ze neni ani zadna dvouleta zaruka na matovani atd. V ostatnich zlatnictvi ty dva roky daji-to vim ze zkusenosti. Prstynky od Rydla nebyly nejlevnejsi proto nas to dost nastvalo, ze pul roku od koupe se zde dovidam, ze davaji karticky ]-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?