Nymbursko- snubni prsteny

Mám dotázek, kde jste Nymburačky (a okoli) kupovali snubni prsteny?? a ceny v porovnani s okolím?? rychlost dodání?? dekuji :)
Odpovědět
nikdo? :(
Odpovědět
Profilova fotka
@alexah89 jako Nymburačka jsem kupovala u Rýdla :-D v Nymburce výběr není co vím, ale ani jsem nesháněla... jedna kolegyně z práce říkala, že pěkné mají ve zlatnictví Gabriela na Palackého ulici, ale nevím, nebyla jsem tam. Šimeček snad vůbec snubáky nevede. Ale v Poděbradech bys možná pořídila ve zlatnictví u Slona...
Odpovědět
v RH jsem koukala zatim jen na net a vsechny za 13000... zbytecne drahe, na to, ze chlap ho nosit nebude
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já to mám do NBK co bych kamenem dohodila ale dala jsem přednost praze...Vysočany a pak jak už zde bylo zmíněno- Rýdl v Praze :) zatím jen pokukuju :)
Odpovědět
Vim, že jstw z Nymburka... my jsme z Mb, ale stoji za to jet do Smržovky. .. snubní prsteny ŽABKA! supwr ceny... ochotni lide, krasne prostredi, vykoupili nam hned zlato a penize na ruku... a vyber naprosto siroky.. muzete mit i vlastni navrh! A asi do mesice jsou... my jeste cekame týden a budou hotovy ;-) a strasne se tesime... a rikam meli tam asi 30 krabic s jejich vyrobkyprstynku a dokonalost! Vazne skvela prace, ani vybrat jsme si nemohli :-D jo a jeli jsme dca pary a ten druhy par byl raky naprosti spokojeny! :-) takze za Nas naprosto doporucuji... vyplati se i cesta!
Odpovědět
Mame dost podobny model... tamry presne na fotce nemaji... ja kaminky kolem dokola na kaminky dozivotni taruka na vypadani... partner uprostred prouzek opiskovany a jinak mame lesk bile zlato... cena 11,700... vzali nam zlati a hned na ruku vyplatili 6200kc a jeste tam nejake zlato mame tak snad to jeste 3 tis pokryje takze prstynky za pakatel a kamaradi maji raky krasny prsteny a cena myslim 9.600kc...krasna cena
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?