Neznáte šikovného zlatníka z Plzně?

Profilova fotka
Ahoj holky, byla jsem se podívat na snubní prsteny v několika zlatnictvích, ale vůbec žádný mě nezaujal. Proto bych si ho chtěla nechat vyrobit, a tak hledám nějakého šikovného a levnějšího zlatníka, který by zvládl vyrobit takovýto prsten. Moc vám děkuju za vaše rady:)
Odpovědět
Doporučuji malinké zlatnictví Fišer v "domečku" na Roudné na začátku Saskeho mostu. Nechali jsme si tam sami prsteny dělat a jsme naprosto spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Jo, tak to asi vím, kde to je, zajdu tam. Moc děkuju:) a muzu se zeptat, na kolik vas ty prsteny vysly? A jestli mas prosim fotku?
Odpovědět
Stálý tuším 15 tis s jedním briliantem, líbí se mi, že je na nich dost materiálů nebo jak to říct, známí kolem mají spíš takové slaboucke slupicky zlata, ale tohle je moc hezký zpracované. Fotku s prominutím nedám, je to pro mě osobní.
Odpovědět
Profilova fotka
My v plzni nenasli, mame z Noemi
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca prave, taky se mi zda, ze vsude delaji ty prsteny strasne tenoucke, lehke, ze urcite moc dlouho nevydrzi a driv se zdeformuji. Urcite, chapu..ja tam zkusim zajit s tou mou fotkou a uvidim, kolik rekne, ze by stal:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste jsem zkusila napsat do Zabky, kolik by tak ten jeden prsten v my velikosti stal a ta cena nebyla tak zla:) za 3mm 3800 Kc a za 4mm 5100 Kc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?