Nevíte, kde v Paze sehnat snubní prstýnky z oceli?

Nevite kde sehnat levne prstynky z oceli, ale aby to bylo v Praze. dekuju za odpovedi
Odpovědět
Profilova fotka
zkus obchod Paradox. Myslím že je na Chodově a nebo v Paladiu. Vždy jsme tam dobře nakoupili.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme z Ráje snubních prstenů z Vysočan.
Odpovědět
My jsme si zkusili velikost ve zlatnictvi a objednavali jsme taky ocelove z internetu ze zlato-stribro.cz, a prstynky jsou presne takove, jake vypadaly na fotce. V tech e-shopech jsou ceny podstatne nizsi ;)
Odpovědět
Rotax na Revoluční 22
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
můžete se podívat na naší nabídku:-)kováme prsteny z chirurgické oceli i z damašské oceli:-) většina prstenů je k vidění v našem ateliéru v Praze a v Brně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, máme výdejní místo na Praze 6, v Dejvicích, v prodejně Antikvita - veškeré kontakty najdete na našich stránkách. Nemáme tam sklad ani vzorkovnu, prsteny je třeba objednat na našich stránkách. Ale personál prodejny Vám případně ochotně změří správné velikosti. Prsteny si můžete přijít vyzvednout osobně, rovnou na místě vyzkoušet, pokud Vám nebudou sedět nebo se Vám nebudou líbit, nemusíte si je odebrat. (Samozřejmě pokud nebudou s rytinou či vyráběné na zakázku.) Budete-li mít jakékoli dotazy, ráda Vám pomohu. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Ocelové prsteny z eshopu vám většinou bez problémů vymění za jinou velikost, a třeba i opakovaně. I když je Praha velká a výběr snubních prstenů je v ní větší, než v kterémkoli jiném českém městě, nabídka na internetu je ještě mnohem širší.
Odpovědět
Profilova fotka
Přijeďte se podívat k nám do Kladna. Máme na ukázku asi 600 Druhů ocelových, titanových a wolframový prstenů. Je to z Prahy asi 15 minut. Nešleha.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj taky doporučuju Paradox v centru Chodov, my tam budeme pořizovat, už máme vyhlídlé a cena je naprosto super. Mají tam snubáky z oceli, z titanu a nebo Ocel/titan, dámský prstýnek má vsazený briliant.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?