Nevíte, kde seženu tento prsten?

Profilova fotka
Jednou jsem si uložil tento prsten, ale uz nevím od kud nemůžu ho nikde najít. Nevíte náhodou? A dal by se sehnat i u nás? Případně kolik si myslíte že by stálo nechat si ho udělat?
Odpovědět
Určitě by si na něj nějaký šikovný zlatník troufl, ale za něj vážně zaplatíš....
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.audreybull.co.uk/diamond-f... tady je, ale je to teda mimo mojí cenovou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Originál seženeš tady...http://www.audreybull.co.uk/diamond-floral-ring-161-p-77.html
Odpovědět
krásný, ale ta cena .... uf
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, pokusím se trochu poradit. Již z fotografie, podle ryzostní značky, se jedná o prstýnek z 18 karátového zlata. Je vyroben technikou odlévání do formy. Takový model jsem u nás ještě neviděla. Výroba takového prstýnku není jednoduchá záležitost. Zkuste některé velkovýrobce, kteří dokáží přes počítačové programy takovýto prsten vymodelovat a také vyrobit stejnou technikou, jak jsem již popsala. Ruční výroba by také šla, ale výsledek by jistě nebyl zcela stejný. Jinak je to moc krásný a originální prstýnek, jistě by to stálo za pokus.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, ach ta cena...no my nakonec asi budeme mít odtud...http://www.beem.cz/snubni-prsteny/harmonie-prirody-snubni.html?limit=0), Pán je moc ochotný, vyjde vstříc. V pátek je jdeme závazně objednat :-)
Odpovědět
@chocolatebal Jde vidět, že prstýnek je odlévaný, jak už tady jedna slečna napsala a na tom se bohužel v našich zlatnictvích hodně ztroskotává, protože nemají formy tohoto typu a kvůli jednoho páru se jim nevyplatí je kupovat. 3 krát jsme kvůli toho museli volit jiné snubní prstýnky, protože ty dvoje první byly také odlévané a neměli na ně formu. A to podotýkám, že byly o dost jednodušší, než ty tvoje - co se ti líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, možná ještě doplním kolegyni mijanku82: obávám se, že pokud oslovíte kteréhokoli výrobce, bude cena podobně vysoká jako u originálu a navíc s rizikem, že výsledný dojem bude jiný. Nižší cenu by mohlo ovlivnit použití 14ti karátového zlata (18ti karátově není úplně vhodné pro každodenní nošení) a zirkonů místo briliantů.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak moc všem děkuji....cena je opravdu za prstynek dosti vysoká :D bohužel se mi moc snubní prstýnky co se u nás nabízejí nelíbí :( ještě jsem přemýšlela o titanovém, který bude dokola posázený zirkony, ale ve velikosti 54 nemůžu nic najít.....můžu vás ještě poprosit o nějaké stárnky kde bych našla tento prsýnek? nebo alespon podobný
Odpovědět
Profilova fotka
U titanových prstenů jsme schopni vsadit jakékoli množství kamínků, vyrábějí se na zakázku. Zkuste si vybrat základní model a na náš mail poslat další požadavky ;-) Hezký den přeji!
Odpovědět
Profilova fotka
Tento Titanový prsten ve velikosti 54 výrobce v USA nemá.Prsten běžně nabízíme ale jsou jen velikosti 53 a 55. Můžeme vám vyrobit ocelový nebo titanový s kameny kolem dokola. Jsme přímo výrobci a proto vám velmi podobný prsten můžeme udělat. Přeji příjemný den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?