Nemůžu si vybrat snubní prsten

Ahoj, mám obrovský problém s výběrem snubního prstýnku. Vůbec se mi žádný nelíbí, celkově ten styl se mi nelíbí a nejspíš bych ho ani nenosila. Líbí se mi můj zásnubní prstýnek co jsem dostala od přítele, ale nedokážu si prostě vybrat snubní :D Přítel ani prstýnek mít nebude, takže budu mít jen já, což mi nevadí, ale jde mi o to, že bych si vybrala prstýnek jiný, který prostě není typicky snubní. Co si o tom myslíte? Líbí se mi třeba takový, co je na fotografii :)
Odpovědět
já v tom nevidím problém. Také vybírám úplně jiný. Mám jen podmínku, že chci dovnitř rytinu, tak musím koukat i na sílu prstýnku ze spodní strany.
Odpovědět
@movahu Já mám snubní tento http://www.snubniprsteny-lr.cz/snubni... nosím ho dohromady se zásnubním. Neumím si představit, že bych měla na prstě něco širšího, tenhle má šíři 2,2 mm a mám i rytinu. Je tomu tvému vybranému docela podobný...
Odpovědět
Profilova fotka
Snubák je přece jenom tvoje věc, nikde nejsou pravidla, jak by měl vypadat, když se ti nelíbí ty klasické, vyber si jaký chceš :-) zvlášť když ani nemusíš řešit, že by měl být podobný tomu, co bude mít manžel a ten co máš vybraný je hezký :-)
Odpovědět
máte pravdu, když se mi líbí, tak jdu do něj :)
Odpovědět
Profilova fotka
nám zrovna zlatník říkal, že snubní prsteny jsou o dvou lidech, co se mezi nima , co je spojuje takže vybírej te co se libí Vám. Já mám s přítelem taky každý jiný , prostě co se nám libí :-)
Odpovědět
Mrkni na 27jewellery nebo na daloo, je to trochu něco jiného
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?