Nelíbí se mi snubní prsten

Holky, jsem strašně hloupá. Vybrat naše snubáky bylo hodě těžké, protože přítel chtěl kombinované zlato a přes to vlak nejel. Ale já chtěla obyčejný bílý kroužek, případně s kamínky, aby mi ladil k zásnubáku, který chci i po svatbě nosit. Na pravém prsteníčku mám ale také důležitý prsten, který pro mě moc znamená a má v sobě drahý kámen, takže nechci, aby mi ležel v krabičce, jak zásnubní, tak ani ten na pravé. Jenže tím, že je ten snubák kombinovaný se prostě k tomu mému zásnubnímu nehodí. Já nevím proč jsem se příteli podřídila a zvolila něco, co se mi až tolik nelíbí. Teď mi to dochází..budu se celej život koukat na prst s tím, že se mi ten prsten na ruce nelíbí a není podle mých představ. Vždy, když tu dá nějaká nevěsta fotku prstenu, který si teď vyzvedla a je z něj nadšená, tak mi je moc líto, že já byla prostě hloupá a neprosadila jsem si svou. Taky přítel říkal, že jiný prostě nechce, takže jsem byla i zahnaná do kouta, protože jsem chtěla, aby ty prsteny byly stejné a bylo jasné, že k sobě patří :( Teď si můžu fakt jen sypat popel na hlavu, protože nevím co s tím..po svatbě si už jiný koupit nechci..takhle v tom je zase dost peněz a byly by to vyhozené peníze..
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@holkanavdavaniii mě se třeba taky zásnubní nelíbí ke snubnimu nápravě ruce k mvadi tak homproste dam na prostředníček;-) (zásnubní ) a je to....:-)
Odpovědět
@andilek85 to já ho na něj nenasadím :( Je mi úplně akorát, nedostanu ho na prsteníčku přes kloub...
Odpovědět
No a jde jen o to, že se nehodí k zásnubnímu, nebo se ti nelíbí ani sám o sobě?
Odpovědět
@lysecek vyjádřila bych to nejlíp asi tak, že si mi líbí, ale nejsem z něho paf a radši bych celobílý :(
Odpovědět
Profilova fotka
Prekerni situace. Mne se k zasnubaku snubni take nehodi, ale to proto, ze zasnubni je asymetricky a nehodil by se k zadnemu. Ja zadny prsten pred tim nenosila, takze jsem po svatbe zasnubno dala na pravou ruku a je to. Ty tuhle moznost nemas, takze netusim co poradit. Skoda, ze jste to neprobrali vic s pritelem, trochu me zarazi, ze byl tak striktni a neoblomny, my teda vsechno resili s pritelem a kazdy mel pravo "veta"- kdyz se nekomu neco nelibilo, tak se vybralo neco jineho co se libilo obema (takhle jsem musela prodat dekoraci "nekonecna laska" protoze manzel rekl, ze toto ani nahodou a tak jsem to jeste pred svatbou prodala :D)
Odpovědět
Mě je to strašně líto :( Já chtěla především zásnubní podle sebe..nikdy se mi totiž prsteny typu snubní nelíbily, mám ráda ty s jedním kamínkem..Jenže teď! se mi to rozleželo a došlo mi, že jsme je vlastně vybrali strašně rychle, naoko se mi líbily, ale je pravda, že už v autě, po zaplacení zálohy jsem řekla, že takový jsem vlastně nechtěla a že bych to nejradši změnila..no a to bylo v prosinci! Je mi to vážně moc líto..prostě takový prsten se nemění, neprodává...přítel je z toho taky rozladěný, protože prostě vidí, že nejsem spokojená a on je takový, že by mi snesl modré z nebe a já si připadám teď nevděčně :( My to probírali, dost dlouho, řešili jsme, že on chce prostě dvoubarevný a já bílý a u toho jsem vždy skončili. Také mi navrhl, tenkrát, že můžeme mít každý jiný, podle své představy, ale vlastně jsme chtěli stejné, tak jsem ustoupila a teď mě to akorát štve..Nejhorší na mě ale je, že já vím, že mě to prostě bude štvát, dokud s tím něco nevymyslím :(
Odpovědět
A nejde ještě vyměnit? Pokud máte před svatbou a je ještě v krabičce a s účtenkou, tak to zkus. Já moc nechápu tady tohle - prstýnky musí k sobě ladit a musí být poznat, že jdou do páru - v situaci kdy se pár nedokáže shodnout. Kolikrát za život, kromě svatebního dne a fotek ze svatby si myslíš, že budete ty prstýnky ukazovat vedle sebe? Já myslím, že nikdy. Chlap se jím nebude chlubit nikomu a u tebe až pomine svatební nadšení a poukazuješ ho všem známým a kamarádkám, co na svatbě nebyly, tak už to upřímně taky nikoho nebude zajímat. Takže bych zkusila vyměnit jen ten tvůj. Pokud by to nešlo, tak vrátit do zlatnictví oba a objednat si nové a jako poslední variantu oba dva trochu pod cenou prodat na webu.
Odpovědět
No, jsou koupené v prosinci, tak úplně nevím, zda by to šlo..samozřejmě jsou nenošené, s účtenkou, ale máme tam rytinu.. tak nevím, zda to by nebyl problém. Já hloupá chtěla stejné a teď mi došlo, že bych byla šťastnější, kdybychom měli oba dva prstýnek podle sebe :( Máme ten dvoubarevný a mne se moc líbil ten bílý, na ruce vypadal skvěle a příteli se také líbil, bohužel se trochu třpytil a pánský na něm vypadal jako dámský
Odpovědět
Teď jsem je našla na profilu jedné nevěsty odsud..snad se nebude zlobit :)
Odpovědět
A muj zasnubni
Odpovědět
Hmm, to je blbé, že už je máte koupené (upřímně já ty dvoubarevné nemám ráda, přijdou mi strašně "laciné" ) - být tebou bych si koupila ještě jeden - podle tvých představ a tyhle můžete použít na obřad (v ten den by sis zásnubák nevzala) a po svatbě můžeš nosit zásnubní a svůj "druhý snubní" - podle mě vztah stojí na něčem jiném, než na stejných prstýncích. Pokud z něj jsi smutná, kup si takový, jaký pro tebe bude dokonalý. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@holkanavdavaniii Jestli si dobře pamatuju, tak i ta nevěsta s tímto snubním prstenem (nebo jiná, ale se stejným snubákem) taky řešila, že se jí k němu nehodí zásnubní prsten, tak neví, jak je nosit. I když u Tebe je to ještě umocněno tím, že nejsi spokojená s výběrem.... Za sebe můžu říct, že jsem svůj snubní prsten začala mít ráda, až když jsem jej chvíli nosila. Vybírání bylo náročné už jen proto, že jsem velice nerozhodná i když nějaká představa byla. Manželovi to bylo celkem jedno. Ty naše jsme dali na prst jako poslední ze všech zkoušených a víc se mi líbil na manželově prstu, než na mém, ale řekli jsme si tak jo, to by šlo, jdeme do nich. Od koupě jsem pořád přemýšlela, jestli jsem se neunáhlila a najednou se mi víc líbila většina prstenů, co jsem tu zahlédla než ty naše. Ale to je pryč, teď jsem z nich nadšená a nevyměnila bych je ani za nic. Tímhle celým románem chci říct, že až jej budeš nosit, získáš k němu jiný vztah. Soudím tedy podle sebe...... Nicméně, pokud jsi z toho opravdu tak nešťastná, tak jej zkus vyměnit, nebo se ve zlatnictví nějak domluvit, případně tedy (jako poslední možnost) koupit jiný, za zeptání nic nedáš. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja mam zasnubni na pravy a snubak na levy,vsak se nemusi nosit na jednom prstu nebo jedny ruce. A prstynek bez kaminku neni problem zvetsit,aspon teda u nas to delaj, takze bych ho zvetsila a nosila jinde. Kazdopadne nechapu,ze sis koupila prsten co se ti nelibi, za prvy uz davno neni doba,ze prstynky musi ladit a za druhy, proc jste si s pritelem nepromluvili? Mohla si mit jen bily zlato urcite by to pochopil, nebo ne? :-)
Odpovědět
Taky se mi nelíbí ten tvůj prsten nelíbí.. Být tebou bych se šla zeptat do prodejny, zda by to šlo třeba za nějaký doplatek vyměnit, za zeptání nic nedáš... A hlavně budeš spokojená, budeš ho nosit celý život a je důležité aby se ti líbil. Zásnubáček máš krásný, tak vyber něco, co se ti k němu bude hodit. Mně osobně připadají ty dvoubarevné takový kýč. Já jsem zastánce toho zlatou a stříbrnou barvu nekombinovat i když jsem možná staromódní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@holkanavdavaniii Pokud jsi chtěla jednoduchý a přítel dvoubarevný, tak existuje mnoho jiných variant. Ta vaše volba je hodně přezdobená k tomu zásnubnímu. My máme kombinaci červeného a bílého zlata a přítel má jednoduchý bez kamínků, tak jestli by i něco podobného nebyla cesta...
Odpovědět
No, a co na to rika pritel? Rikalas mu, co ohledne tech prstenu citis? Schaneni noveho prstynku je podle me zatim vedlejsi, prvne bych o tom promluvila s pritelem. Mate se brat, tak spolu musite komunikovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielkaada Ty jsou kráááásnééé @holkanavdavaniii NO mně se taky nelíbí...sám o sobě....my měli vybranou variantu, že já chtěla ze žlutého zlata uplně hladký s jedním briliantem a partner s damascenske oceli...bude ho nosit jenom hodně zřídkakdy, tak mu to bylo celkem egál... Nakonec přišel s tím, že chce mít stejný jako já, jen při jeho velikosti 78 by to byl ranec za zlano při šíři 5mm, tak nám zlatník navrh, že udělá stříbrnej a silně ho pozlatí... a nemůžu si ho vynahválit, jsou krásnéé. Co zvolit variantu, co poslala Gabriela? Je skoro stejný, jen o 100% hezčí:-) Určitě si myslim, že nebude problem s výměnou, čim dřív, tim líp. Taky jsme předělávali rytinu a zadarmo...jenom to přebrousí.
Odpovědět
Profilova fotka
mMy se div ve zlatnitví při výběru snubáku nepohádali a jeli domu bez ničeho a to jsem měli jasnou představu co chceme :-D no a pak jsem ho přesvědčila, že si každej vybereme ten, co se nám líbí, tak aby si byly podobné a budeme mít oba dva to co se nám líbí a budou se k sobě i hodit. Stálo mě to 14 dní vysvětlování, že to tak dělá každý, a že se jinak stejně nedomluvíme, protože já chci bílé zlato s kamínkama a k tomu typu co já chci, dávají pánský vždy jen obyčejný kroužek bez ničeho a to zase nechce on a mě se to teda taky nelíbí. Já bych mu to teda řekla, já bych se celý život na prstýnek co se mi nelíbí nedívala, o tom je vztah o kompromisu,
Odpovědět
Samozrejme, ze jsme to s pritelem probrali, horem i spodem... Nejhorsi je na tom ten fakt, ze by to zase neco stalo a tyto taky neco staly... On rikal, ze chce ale tento a at ja dnes prstynky od mamky vyzvednu a zitra zajedeme do zlatnictvi co se s tim da delat. Jen rekl, ze uz s tim ale nechce mit nic spolecneho, ze at si vyberu podle sebe. Jen mi teda rekl, ze rekne fotografovi, at je na svatbe nefoti, ze by to vypadalo blbe. Asi mu je trochu lito, ze nebudeme mit stejny- ale to by znamenalo, ze jeden z nas bude nespokojeny. Kdyby se dal treba alespon na zakazku udelat takovy, ktery by mel alespon podobny prvek
Odpovědět
Profilova fotka
@holkanavdavaniii to si delas srandu! My mame stejny a mam z toho stejne pocity :( take nevim co s tim... Jak pise @zuuzzkkaaa příteli se ty obyčejné k dámským nelíbily :(
Odpovědět
Profilova fotka
@holkanavdavaniii Mně ty vaše prstýnky samy o sobě připadají hezké, na to, že to je kombinace kovů, které se mi taky většinou moc nelíbí. Problém bude v tom, že spolu se zásubním je to kombinace všech tří kovů, a hlavně šperků, které nejsou v jednotném stylu, a proto k sobě nikdy ladit nebudou. Já se tedy obávám, že kombinované snubní prsteny obecně jsou takovou modní záležitostí, a že za pár let budou většinou vypadat dost out :-( No, co s tím dělat teď je těžké, buď si na něj zkusíš zvyknout (myslím, že by ti mohl slušet a pak ho z ruky nedáš :-) a odložíš ten zásnubní, nebo nos zásnubní jako snubní. Pokud tě to až tak trápí, tak za zeptání ve zlatnictví nec nedáš. Ať tak či tak, klidně můžete mít každý jiný, proč by ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jste si to víc probrat společně, ale když už jsi na něj kývla a máte je, tak bych nedělala dusno. Líbí se mi, když jsou prstýnky úplně stejný. Pokud nejdou nosit na jednom prstu tak hoď jeden třeba na řetízek a nos ho na krku, nebo se po svatbě rozhodnete, že je vlastně ani moc nosit nebudete.
Odpovědět
@holkanavdavaniii Jak normálně nemám kombinované moc ráda, tak ty vaše se mi líbí. Myslím si, že jelikož ty prsteny budete nosit desetiletí, určitě přijde doba, kdy např. vyjdou z módy nebo se prostě omrzí. Ale víc než o vzhled jde o to, co ty prstýnky představují. Mně se třeba nelíbil můj zásnubní, ale jak jsem ho nosila, nějak jsem si ho oblíbila, protože mi ho manžel koupil z lásky. Prostě převážila ta symbolika nad vzhledem :-). Ale to samozřejmě musíš vědět ty, jestli budeš schopná si na něj zvyknout. Píšeš, že jsi hloupá, když jsi příteli ustoupila. Já si naopak myslím, že to od tebe bylo hezké. Přece jen, ne každý chlap chce nosit prsten a pokud ten tvůj nechce žádný jiný, tak nebylo jiné řešení. On ti v ničem neustupuje? Např. kolem svatby nebo normálně v životě? Varianta, že budete mít každý jiný mi připadá hloupá (i když je pravda, že společně prstýnky asi nikde moc ukazovat nebudete). Jelikož máte na prstýncích rytinu, asi vám je vyměnit nebudou chtít, ale zkuste se určitě zeptat. Ještě takový návrh, nedalo by se něco udělat se zásnubním, aby se ke snubnímu hodil? Nevím teda co, ale zeptala bych se v tom zlatnictví. Já si svůj zásnubní plánuju někdy nechat předělat, aby se dal nosit se snubním na jednom prstě (je asymetrický, tak to nejde).
Odpovědět
@holkanavdavaniii A jaký je problém aby snoubenec měl tedy kombinovaný, který tak chtce a ty celobílý jak chceš ty? Dyt ty prstýnky nemusejí být stejný, stejně ho budete nosit každý zvlášť.
Odpovědět
Pokud jde o me, tak nebudu resit, jesti se mi libi kombinovane zlato ci nikoliv, protoze to je skutecne jen otazka vkusu a nazoru. Sama mam zasnubni z bileho zlata a snubni z ruzoveho a malinko mi vadilo, ze mi neladi, navic s hodinkami ze stribrneho kovu, ale snubni byl laska na prvni pohled, zasnubni miluji, tak to neresim, oba pro me maji prilis silny vyznam. Narozdil od nekterych nevest tady ale to, ze ma par ruzne prstynky (a ted nemysim, ze kameny a muz ne, ale proste z jinych kovu atd.), povazuji za hodne divne a nehezke. Ty prstynky maji urcitou symboliku, ktera by mi tam hodne chybela. Tim to nikomu nehanim, ale osobne bych do toho nikdy nesla, to bych snad byla radsi bez prstynku. Dulezitejsi, nez reseni te situace (pokud se rozhodnes to vyresit, tak nejhorsi, co se stane, je, ze je prodas na kov a koupis si jiny), mi prijde to, co to vypovida o vasem vztahu. Ze chlap na necem tak urputne trva i pres tve prani, ze se nedokazete dohodnout ani na prstynkach (stejne jako kristynar jsme meli oba pravo veta, ktere jsme zrovna uprstynku hodne uplatnovali), ze ustoupis, ale pak to takhle prozivas... To je podle me mnohem zasadnejsi problem nez barva kovu...
Odpovědět
Samozřejmě, ze vztah neni o prstyncich.. Nebyt to snubní, tak si bez váhání vyberu jiný... Tady mi jde o tu symboliku, navíc babicka (bývala zlatnice) rikala, ze to nosí smůlu, měnit ho , ať to nedělám a ze se to k sobě hodí... No, nevim kam dala oči :/ jinak zítra půjdeme prave do zlatnictví a optam se co se s tim da dělat... Me se libi takové ty tenoucke kroužky s kamínky i bez
Odpovědět
Profilova fotka
@holkanavdavaniii a když je dáš k sobě, opravdu to nejde? Já jsem se také "podřídila", protože jsem chtěla , aby ho nosil, ale u nás šlo spíš jen o barvu zlata, jinak máme jednoduché kroužky. Mám zásnubní kombinovaný bílé a růžové, tak nakonec i s tím bílým vypadá dobře, i když ten růžový byl zajímavější. A na pravé ruce mám také prstýnek, který nesundám :-) Už teď si ale říkám, že přestože jsem si myslela, že budu nosit zásnubní a snubní dohromady, asi je nakonec nechám spolu jen na večerní akce a možná do práce, ale na víkendy, dovolené apod. budu nosit jen ten snubní. Už na líbánky plánuji nechat ten zásnubní doma. Asi by mě trefilo, kdybych ho někde nechala nebo zničila.
Odpovědět
Profilova fotka
Zásnubní jsem si vybrala sama, a i když přítel říkal, jestli to není blbý, že ho měl vybrat on, jsem ráda, protože by mohl vybrat něco, co se mi úplně nelíbí, víceméně se shodnem, ale on má rád hranaté tvary a já zase kulaté. Rovnou vzal větší velikost, abych ho mohla mít na prostředníčku, takže super. No a co se snubáků týče, nemáme rádi žádný velký šutry a třpytivý kamínky obecně. Chtěli jsme něco speciálního, neokoukanýho a přitom jednoduchý. Takže tyhle děrovaný byly láska na první pohled. Sice mě mrzí, že do nich nepůjde nic vyrýt, ale čert to vem. Ošefovala jsem takový datum, že to snad není v jeho silách zapomenout :D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D Co proti tem dvoubarevnym prstynkum mate? Vzdyt mohou byt i decentni, zadny kyc. Mne obcas prijdou jako kyc spis kaminky ve snubnich prstyncich. Ale to vubec nemyslim zle, je to vec vkusu kazdeho:-) Nicmene prstynky, ktere vybrala zakladatelka se mi libi moc. Ale pokud se s nimi skutecne neztotoznuje, je jeste dost casu na vymenu - nektere si mozna vzpomenou na moji anabazi s nespokojenosti s praci zlatnika. Na povery o tom, ze vymena prstynku by mohla prinest smulu z vysoka kaslu:-D
Odpovědět
Profilova fotka
zásnubní jsem si vybrala sama a snubáky budeme mít každej jinej....já celej s kamínkama a muž jen obyč. kroužek....
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?