Nebude hloupé koupit si zatím levné snubní prstýnky?

Ahoj, holky, nebude hloupé, když si teď koupíme levné prstýnky ( cca 3.000,- za pár, stříbrné, pozlacené) a pak si chceme nechat udělat jiné, které se nám líbí, ale pár stojí okolo 23.500,- Kč, a teď na ně bohužel nemáme.
Odpovědět
Profilova fotka
Někdo má daleko levnější prstýnky na celý život, protože znamenají symbol vzájemné lásky a ta je penězi stejně nevyčíslitelná...můžete mít teď cokoliv a později si je vyměnit za ty pro Vás pravé :-)
Odpovědět
Také si myslím, že to nebude problém a je to jen Vaše věc. Navíc třeba kamarádka se vdávala v historickém kostýmu a celkově to měli historicky laděné a jako snubní prstýnky měli vyřezávané dřevěné :-) ...
Odpovědět
Profilova fotka
Koupili jsme prsteny z oceli, oba dva za 1 100 byly ve slevě :D. Přesně tak, jak se tu píše prsteny jsou symbolika. A dávat 20 000, za prstýnky,se mi opravdu nechce. Ale každý podle svého.
Odpovědět
@lenda26 myslím, že to vůbec nevadí ;-)
Odpovědět
@lenda26 Jde o to, jestli si vytvoříte k těm prstenům vztah ,že to jsou ty které jste si u oltáře vyměnili, tak pak se to bude těžce měnit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To bych asi nechtěla....kdybych neměla na dražší prsteny, nechala bych si prostě ty levnější, protože to jsou ty, se kterými jste se brali... Nejde o cenu těch prstenů, ale o to, že to je památka na obřad. A úplně nové prsteny by pro mě tudíž ztrácely na významu. Stejně bych si nechala ty levnější a vzpomínala na to, že to byl ten pravý, který mi navlíknul na prst :-D
Odpovědět
mně se líbí prstýnky za 30 000kč,ale bohužel tolik za prstýnky fakt dát nechcem a ani nám to teďka naše peněženka nedovoluje tak si koupíme za 5 000kč a myslím že to je úplně jedno že jsou levné,hlavně že nějaké jsou:-D
Odpovědět
@lenda26 Já si myslím, že to nevadí, my to máme stejně ;-)
Odpovědět
Proč by to mělo být hloupé? Koupím si na co mám. Hlavně, aby se mi to líbilo. ;-)
Odpovědět
Ja osobne bych radeji zrusila hostinu i saty, hlavne ze bych mela svoje vysnene prstynky ktere jsme si z lasky vymenily byt v riflich :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky stříbrné za cc 4 tis a říkali sme si že až budou penízky koupíme si dražší :-) ale nekoupíme, nevyměnila bych ho už za nic na světě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít z chirurgické oceli, jsou levnější( pro nás výhoda:))) a krásné, jsem taky skoro na všechny kovy alergická, tak spojíme příjmné z užitečným:-))
Odpovědět
Článek se načítá
Taky se přidám. Původně jsem měla pro nás vyhlídnuté stříbrné s porhodováním 5000 za pár. Pak jsem si řekla, že i to je dost a tak si prostě vybereme z chirurgické oceli, každý dle svého gusta - snad jen aby k sobě trochu šly. Nejde vůbec o cenu (samozřejmě proti gustu...), jde především o to, aby nám to spolu vydrželo. Prstýnek za x tisíc nám štěstí nemusí vůbec zaručit :-) A když na to přijde, tak se můžem okroužkovat i cizíma prstýnkama a pak si třeba koupit ty, které se nám líbí ;-) A zrovna nedávno jsem viděla krásný prstýnek, který stál šest stovek, se zirkonem, ale opravdu krásný. Uvidíme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?