Natékající prsty. Existuje na to lék?

Profilova fotka
byla jsem na zkousce velikosti prstynku ale byl mi maly. Trosku jsem ho nechala vytahnout ale nechci moc protoze pak az mi splasknou psty tak by mi byl velky, bojim se ze ho ve svatebni den nebudu moct mit a nevim jestli mi ho snoubenec vubec navlece. Mate nekdo podobne trapeni? Nevite jestli neexistuji nejake leky na to aby nenatekaly? Kdyz je dam do studene vody pomuze to jen trochu a na chvilku. Nechci se snubaku vzdat:-(
Odpovědět
@kristyn.g já myslim, že tohle je bohužel normální a netuším jestli se s tím dá něco dělat, ale tipuju, že ne... Jinak tohle mám taky. Můj zásnubní je mi občas velkej a mám strach, abych ho někde neztratila a naopak v létě jsem ráda, že ho večer stáhnu z prstu...
Odpovědět
říkala nám to paní ve zlatnictví, že je normální že v létě jsou prsty objemnější a v zimě zase hubenější... no jo jak pak má člověk vybrat tu velikost... my jsme si kupovali prstýnky už dost dopředu někdy na konci zimy a můj mi normálně sjížděl z prstu, říkala jsem si, že na zmenšování je času dost, aby zase o více let později nebyl problém, že jen nemůžu nasunout... budu nosit prstýnek na prostředníku, stejně mám ještě jeden prstýnek, který nosívám na prsteníku... a zrovna včera jsem zavadila okem o krabičku s prstýnkami ve skříni a zkusila si jej a překvapení - už nesjíždí tak jako v zimě... tákže na tom léto/zima něco opravdu je... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zrovna nedavno jsem resila ten samy problem. Zjistili jsme ze moje velikost prstenu je 48, jenomze ja prsteny normalne na noc sundavam a nerada bych nekdy sundavala snubni, chci ho mit porad. Jenomze rano me ta 48 nebo 47 tlaci (sice ne moc, ale trochu ano) a co az prijde tehotenstvi? Zase mam strach, ze kdyz budu mit 49 tak mi to bude velky a ja ho ztratim, zatim jsme se jeste nerozhodli, ale trapi me to.
Odpovědět
Profilova fotka
@m_d Tak co to nechat na půlku? Já se nemohla rozhodnout, jakou velikost, jestli 49 nebo 50, tak my dali 49 a půl... @kristyn.g
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex no na to jsem se neptala, byla jsem jen zkouset velikosti. Prsteny budou z CR, takze se pak jen nahlasi velikosti :-) a madam mi vubec 48 a pul nenabidla. Ja mam prstynek 47 ale v te 48 sem se citila lip, no zkusim to poptat u zlatnika :-) dik
Odpovědět
Profilova fotka
@m_d My jsme si nechávali dělat u Lukáše Rýdla s půlkou nebyl problém, tak to zkus, za to nic nedáš;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_alex diik za tip, urcite se na to poptam :-)
Odpovědět
taky mám problém, že někdy je mi prstýnek (zásnubní a od včera i snubní) velký, a někdy ho nemůžu sundat...ale je to normální, práškama bych to neřešila... Jo a mám taky 48 a půl, to určitě jde...v létě jak je teplo a potím se, tak jsem ho nemohla sundat, a ráno se bojím, aby mi nesklouzl..
Odpovědět
@jana_alex @m_d souhlas, u rydla taky budu mit pulenou velikost. podle nej ta, co mam na zasnubnim, je ve snubnim mala, ze mi bude taky otykat prst..
Odpovědět
Profilova fotka
Takže myslíte, že radši se orientovat podle velikosti při nateklých prstech? Mě natýkají prsty když je přes 20stupnu takže většinu roku je to ok ale leto.. hruza. Já mam tedy normálně tlusté prsty, normálně bych měla 56, obědnala jsem 57 protože ten prstýnek je dost široký a ono i 57 mi škrtilo ten už tak nateklý prst, tak jsem si to nechala natáhnout na 57,5 a bylo to lepší jen o trochu. Ale tak jsem si říkala že počkám do září a pak ho zkusím a když by to bylo furt špatný tak oni to roztáhnou na počkání o pul čísla.
Odpovědět
@kristyn.g neprijde mi, ze bych mela tluste prsty, a mam 55.. ale podle rydla a jeho teorie natykacich prstu mi udela 56.5.. kdyz jsme je u nej zkouseli, tak nebylo vedro a tvrdil, ze proste je to takhle lepsi. zasnubni mam 55 jsem argumentovala, a on, ze ten je uzsi a proto lip jde sundat, snubni jsou sirsi a tudiz se kuze pod nimi krabati.. urcite brat podle nateklych prstu, tzn napr odpoledne spis nez rano a spis v teplem pocasi nez v zime.
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat aha, tak to děkuju za informaci. Taky jsem poznala že když jsou tlustčí tak to jde huř sundat a víc to škrtí. V uterý bude vyrytý, tak jsem docela zvědavá až ho ještě jednou zkusím a kdyžtak ho o to jedno pulčíslo necham ještě zvětšit.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?