Nákup snubních prstenů na zahraničních serverech

Profilova fotka
Nemáte prosím někdo zkušenost s nákupem snubních nebo zásnubních prstenů na zahraničních stránkách jako např. Etsy? Jedná se mi konkrétně o přibližnou výši cla a DPH při objednávání ze zemí mimo EU, ale nikoliv z USA a Číny. Nevím ani, jestli jsou mezi jednotlivými zeměmi velké rozdíly co se týče výše cla. Na netu jsem našla nějakou kalkulačku, ale byla bych ráda za nějakou osobní zkušenost. Díky!
Odpovědět
@dancahruska Nechci ti do toho kecat,ale neni lepsi si koupit snubaky v normalnim kamennym obchode? Ja co znam par lidi kteri si koupili prsteny na internetu,tak akorat byli zklamani.
Odpovědět
@dancahruska My jsme kupovali prsteny taky ze zahraničí, ale v kamenném obchodě. Renča má pravdu, na fotce ty prsteny vypadají o dost jinak než ve skutečnosti - někdy lépe, někdy hůř - a nikdo ti předem neřekne, jak dopadnete zrovna vy. Já bych to neriskovala...
Odpovědět
Profilova fotka
@dancahruska jestli máte vybráno, tak bych nezkoušela zahraniční weby (neozkoušíte, nemáte jistotu v puncu, obrázek je retušovaný, v kdečem mohou být jiné), ale zkusila nějaké zlatnictví, kde vyrábějí. Budete nejspíš překvapená, že to finančně není tak špatné, návrh s vámi doladí, vyberete kov, příp. kámen a prsteny budou jedinečné.
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 @simone5 @esufi Díky za názory, ale už jsme rozhodnutí, prsten, který chci, je celkem originální a u nás k nesehnání, a zároveň nechci jen ukrást design a zadat si vyrobení kopie u místního zlatníka s nejistým výsledkem, že bude vypadat na 100% jako originál. Obchodu věřím, má stovky pozitivních recenzí a 100% garanci vrácení peněz v případě nespokojenosti. Pak dám vědět, jak to dopadlo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?