Musí být snubní prstýnky stejné?

Ahoj nevěsty, řeším teď dilema. Byli jsme s budoucím mužem vybírat prstýnky a každý jsme sáhli úplně po něčem jiném. Ve zlatnictví nám říkali, že není důležité, aby prstýnky byly stejné, ale aby se každému z nás líbily a rádi jsme je nosily. Na druhou stranu... neměli bychom být okroužkovaní jak holubi, aby bylo vidět, že patříme k sobě? :) Přítel si vybral bílé zlato - mat se žlutým proužkem uprostřed. Já si vybrala čistě bílé zlato (to žluté fakt nemusím :( ) sice s proužkem, ale lesk a posázené nahoře kamínky, takže když se k sobě dají mají společné jen to, že mají uprostřed proužek, jinak je to každé úplně jiné. Jaký máte názor?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzalinkak já bych to vůbec neřešila a vzala je, když se vám líbí ;-) jak jsem tu někde četla - kromě obřadu, kdy budou vedle sebe, je v budoucnu pohromadě uvidí jen málokdo, tak to asi ani nikoho nenapadne, že k sobě "nepatří" :-)
Odpovědět
Určitě ne :) jukni ke mě ;)
Odpovědět
Vůbec ne. My máme s přítelem taky úplně, ale úplně jiné a vůbec nám to nevadí. Cílem výběru bylo, aby jsme byli oba spokojení a ne aby jeden z nás nosil prstýnek z donucení, jen protože musí. A navíc to, že budete okroužkovaní jak holubi stejným kroužkem (jak říkáš) určitě nezaručí šťastné manželství.
Odpovědět
Profilova fotka
My taky nebudeme mit uplne stejne. Muj uzsi, bile a ruzove zlato a brilianty (ruzove zlato na kraji prstynku), a partneruv sirsi a prouzek cerveneho zlata uprostred. Oba jsme nadseni a budeme ho radi nosit. Bud bych ustoupila ja nebo pritel a to je prece skoda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mi mame kazdy prstynek od jineho vyrobce... takze v klidu..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží jen na Vašem vkusu a přání. Osobně bych se snažila, aby prsteny měly alespoň nějaký společný prvek, ale když se Vám líbí každému něco jiného, není co řešit ;-) Můžete mít alespoň stejné datum nebo text na rytině uvnitř ;-)
Odpovědět
ahojky - tak koukam, ze nejsme sami, co mame uplne jine prstynky :-). Ja mam slaboucky z bileho zlata s malinkymi kaminky uprostred a milacek ma silnejsi ze zluteho zlata s kominaci lesku a matu - vic rozdilne uz jsme si fakt vybrat nemohli :-). Napred me to trochu mrzelo - take jsem si predstavovala mit uplne stejne jako maji treba nasi nebo babi s dedou, ale obema se nam moc libi ty, ktere jsme nakonec vybrali... Takze urcite spokojenost :). Maji byt hotove za mesic, tak uz se moc tesim. Urcite si s tim nedelej hlavu, hlavne, aby se libily vam :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?