Mládenec nesoucí svatební prstýnky. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, měly jste některá na svatbě, nebo plánujete, že Vám mládenec ponese prstýnky na polštářku? Mám 5-letého synovce a moc by se mi na to líbil. Jen nevím jak by to zvládl... Kdy nastupuje - první s ženichem? Nebo až před nevěstou?
Odpovědět
tak ja to jeste nikde nezazila aby nejaky dite neslo prstynky (mozna jen v nejakym filmu), muj nazor - takovymu klukovi to nic neda a akorat z toho bude vystresovanej tot vse ...
Odpovědět
Profilova fotka
Náhodou si myslím že je to moc hezké. Přítelové tetě šla s prstýnkama sice neteř tehdy osmiletá, šla před nevěstou a bylo to fakt krásné. A mě v srpnu ponese ta samá slečna (teď je jí deset).Myslím, že i ten mládenec by byl moc pěkný. Já tam budu mít ve stejném věku jako je přítelova neteř, svého bratránka jen nevím jak je tam dáme dohromady. Jestli půjde zároveň s ní (když ponese tác s prstýnkama) nebo jestli půjdou spolu za ruce přede mnou. A prstýnky necháme klasicky hned u oddávajícího.
Odpovědět
Máme taky 5 letého synovce a počítáme s tím, že prstýnky ponese :-) Už to máme domluvené i s paní matrikářkou. A docela se na to těší. A pokud by se náhodou styděl, tak půjdou i s jeho tříletým bráchou ;-)
Odpovědět
Taky my plánujeme,že nám ponese prstýnky náš malý syn a taky naše neteř,že by měla košíček a házela lístky,ale to ještě uvidíme,nebo půjdou spolu.Ale každopádně bych chtěla,aby taky šli uličkou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda,mě ponese prstýnky kámoška - 4 roky,šíleně se na to těší,už to vykládá po celém městě měsíc..je to hodně chytrá a šikovná holčička.Jen také nevím,zda-li má jít před mnou?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Jak to holky dopadlo s mládencem? Já jsem domluvená s kamaradčiným synem, je mu 5 a těší se na to. V kostele to asi (ale třeba to bude jinak) bude vypadat tak, že ženich bude u oltáře, uličkou půjde mládenec s prstýnky, pak družička s růžičkama a pak já s tátou. Nebo to uděláme tak, že mrňouskové půjdou před náma společně, ještě nevím přesně. DOporučíte něco?
Odpovědět
Profilova fotka
hlavne mu dobre vysvetlete co ma udelat minuly rok nase neter (5) nesla prstynky sestrenici a rekli ji ze ma dojit s nima az na konec ale jeden detail vynechali a sice dej je tomu panovi ona dosla a otocila se i s prstynkama nastesti ji farar zastavil dost brzy.....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?