Máte prstýnky Danfil/Rýdl?

Ahoj nevěsty, nemáte některá tyto prsteny od Danfil a Rýdla? Na netu se mi líbí, ale nevím jak vypadají na živo, máte některá vyfoceno?
Odpovědět
@windy1 Dobré ráno :) Pokud budete mít zájem o fotky některých prstýnků v reálu, stačí říct. Tyto máme zrovna vyfocené přímo od naší nevěsty.
Odpovědět
@neyki Moc děkuji, pěkné!
Odpovědět
@windy1 Kdybyste chtěla ještě s něčím poradit, nebo poslat jiné fotky, určitě mi napište. :)
Odpovědět
@windy1 - My máme také prstýnky od Rýdlu. Jsou nádherné a jsem z nich nadšená a to nejen s nimi, ale i s kvalitou poskytovaných služeb Rýdlu na pobočce v Praze. Mohu jen doporučit. Nicméně, objednávat si prstýnky z Netu je dle mého risk! Od Prahy jsme cca 150km, ale jsem ráda, že jsme si udělali výlet a zajeli vybrat si osobně. V reálu jsme nakonec zvolili jiné, než jsme měli na Netu původně vybrané... Fotky a skutečnost jsou rozdíl a já bych takto neriskovala. A navíc..když máte i trošku jinou představu než je v nabídce Rýdlu, vyjdou Vám vstříc. My si nakonec vybrali typ, který byl převážně v matu s prvky lesku a já chtěla lesklé prstýnky, tak nám je udělali v lesku, s matnými prvky. Přesně obráceně, než jsou na NETu. Takže, jestli můžu doporučit - prstýnky vybrat jen osobně! Monika.
Odpovědět
@mona166 Jj, určitě to chce osobně. V Rýdlu jsme se byli teď podívat, jenže když se mi líbí dámský prsten, nelíbí se mi ten pánský a obráceně. Většinou ty pánské jsou dost nuda, když je jen hladký tak je to jak šroub na prstě :-) A mít každý jiný mi přijde trochu zvláštní, když patříme k sobě, tak i prstýnky by měly trochu něčím ladit. Líbí se mi dámský z Rýdla a pánský z Danfilu :-) Tak jsem si říkala, jak asi vypadá ten z Danfilu na fotkách, než si uděláme výlet do Liberce.
Odpovědět
@mona166 Určitě je to lepší a pohodlnější, když si prohlédněte prstýnky osobně. Snažíme se ale maximálně přizpůsobit těm, kteří jsou z daleka. Jakékoliv prstýnky vyfotíme na ruce nebo v krabičce, pošleme měřicí kroužek kvůli velikosti. A pozměnit nebo upravit prstýnky tak, aby novomanželům vyhovovaly, je pro nás samozřejmostí. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?