Máte prsteny z ok-snubniprsteny cz?

Nemáte prosim kupované prsteny z teto stranky a jejich foto ve skutecnosti??
Odpovědět
V diskuzích o ocelých prstenech některá nevěstinka psala, že je má...
Odpovědět
@luciaaana1 bohužel to nemůžu najít :-|
Odpovědět
http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... tady něco je :)
Odpovědět
Profilova fotka
My je tam odtud máme a byli jsme moc spokojení. Dobré ceny, velký výběr... Ale myslím, že je určitě lepší si prstýnky nejdříve v reálu prohlédnout a vyzkoušet na ruce. My tam jeli s tím, že se budeme rozhodovat mezi 3, a nakonec jsme odjeli s úplně jinými :-) Jinak foto ve skutečnosti mám někde v albu.
Odpovědět
My je mame, fotky dam do alba pro predstavu realu.
Odpovědět
@pipinkam Viz album
Odpovědět
My se tam taky jeli jen kouknout, jak v reálu vypadají a hned jsme je objednávali...příští pondělí si pro ně jedeme, tak pak můžu poslat reálnou fotku..
Odpovědět
tak jsem jim psala email vice nez pred tydnem, jestli by mohli poslat realne foto tri druhu prstenu. Napsali, ze ano, ta napisu jake chci. Nic se nedelo, tak jsem dnes psala email, zda fotky poslou nebo ne a odepsali asi za 20 minut, ze se moc omlouvaji,ale nestihaji a nemaji cas. To mi prijde hodne divny, ze by nebylo 5 minut na vyfoceni a poslani...
Odpovědět
Scháním foto těchto prstenů ve skutečnosti. Nemáte prosím??
Odpovědět
@pipinkam Reálné foto prvních a druhých prstýnků je v diskuzi http://www.beremese.cz/diskuse/svateb.... Jen nevím, na které staně :(, budeš si to muset prolistovat.
Odpovědět
@s_and_l už máme ty první objednané :-)
Odpovědět
byli jsme tam včera, doporučuji se zajet podívat v reálu. máme objednáno. Přístup pana majitele není ideálně proklientský, ale nakonec udělal přesně to, co jsme potřebovali.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@pipinkam Mám v albu :-) vyrobili nám je podle našich představ, bez problému..
Odpovědět
@wejunca děkuju. Koukla jsem a jsou moc hezké! :-)
Odpovědět
My je mame od nich take. Ale chce to videt opravdu v realu, na fotkach to vypada jinak - nekdy lepe nez ve skutecnosti, nekdy hure. Ty nase jsou v realu hezci, nez na fotce na webu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pipinkam na ty prvni koukni u me:-) mame je taky:-)
Odpovědět
@rozzaarka já už k tobě koukala dáávno :-) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@pipinkam s krizkem po funusu... co nadelam:-):-) tak hlavne at se libi:-) jsou na ruce moc prijemne, nejsou tluste jako jine ocelove, co jsme zkouseli - nevadi mezi prsty:-)
Odpovědět
Holky a myslíte, že v tom Kladně vyrobí prsteny z chir. oceli i na zakázku podle obrázku ? Popřípadě máte s tím někdo osobní zkušenost ? Děkuju
Odpovědět
@rozzaarka Zítra by jsme je měli mít doma, tak jsem moc zvědavá
Odpovědět
Ahoj, také máme. S_and_l: My si vybrali z nabídky, ale nemají problém i něco vyrobit, pokud to bude něco, co je v jejich možnostech. Jinak tohoto dodavatele opravdu doporučuji. Nemohu posoudit výdrž, neboť je máme zatím doma v krabičce, ale cena, výběr, vzhled je super.
Odpovědět
@pvese A riskli jste výběr prstenů přes e-shop a nebo jste si vybrali ty co měli v prodejně ? My jsme se tam byli už podívat a některý psteny bych skoro nepoznala... na webu se mi líbili víc :( a tak se bojím objednat ty, které si reálně nemůžeme prohlédonout. Pak mě napadlo, že bychom si mohli nějaké nechat vyrobit podle obrázku co jsem si stáhla ale pořádád váhám :)
Odpovědět
Nakonec jsme si vybrali přímo v obchodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jak jste spokojení ostatní, ale kamarádka si prstýnky objednávala loni taky z ok-prstenů a spokojená byla až na púodruhý :-) prstýnky, co jsou kombinace lesku a matu, nejsou prý takové jako na obrázku. Mat je v reálu o hodně tmavší...Takže doporuču vybírat prstýnky jen v lesku. Taky máme z jejich stránek vybráno...
Odpovědět
Ja bych bez zkouseni prstynky nikdy nevybrala-jsem narocna na detail, takze musim to videt na vlastni oci a fotky silene zkresluji, u prstynku to plati nasobne. Napr. ty nase vypadaji naopak na webu tmavsi a (damasteel), ale ve skutecnosti jsou jemnejsi, svetlejsi, hezci :) Obecne ale jsou prstynky na fotkach svetlejsi, protoze jsou nasvicene, takze je nutne s tim pocitat. Ale jak rikam, do prstynku "na blind" bych nesla.
Odpovědět
@womanka A jaké jste si tam vybrali ? V albu jsem je nenašla... :(
Odpovědět
@s_and_l Aha, mam ho jen pro pratele-poslu aspon typ prstynku. Je to damasteel DA-1003. Ale jak rikam, ve skutecnosti maji jemnejsi "vzor". Ona ta damasteel je jedinecna u kazdeho kusu, zadny neni identicky. Ale koukam, ze jim na strankach pribyly dalsi typy prstynku a na rovinu rikam, ze bych je klidne vymenila za jine :-D
Odpovědět
@womanka Děkuju ;). Já právě vůbec nevím jaké vybrat... pořád nácházím jiné a pak nakonec zase koukám na ty původně vybrané :D. Máme tam naplánovanou ještě jednu cestu, tak snad vybereme :)
Odpovědět
@s_and_l To znam ;-) Urcite tam jedte, nazivo se rozhodnete. My meli vybrane 3 na miste a eliminaci nam zbyly jedny ;) Ale vazne, kdyz vidim, co maji ted v nabidce, vybirala bych jeste hur. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
obnovuji diskuzi, dnes nám dorazily prstýnky z ok-snubní prsteny a jsou nádherné. perfektní komunikace a vše rychlé, za dva dny jsme je měli doma. Doporučuji!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?