Máte někdo zkušenosti s prstýnky Laura Gold popř objednávání na GoldWay?

máte někdo zkušenosti s prstýnky Laura Gold, popř. objednávání na GoldWay? http://www.gwprofit.eu/eshop/snubni-p...
Odpovědět
Lauru Gold nikomu nedoporucuji,bud nestihaji nebo jsou upne neschopny ve firme.Stanoveny termin nedodrzeli,ani zadna omluva nebyla,naopak chteli zaplatit prsteny v cele výšši a na svatbu jsem mela atrapu,bud si objednat rok dopredu prsteny a jeste je k tomu uhanet katdy den,jestli uz jsou hotové.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Máme prstýnky Laura Gold a jsme velice spokojení, z bílého zlata kombinace matu a lesku. V pondělí jsme objednali, v pátek přišly.
Odpovědět
My máme také z Laura Gold, kupovali jsme je tedy ve Velkých Bílovicích ve zlatnictví a jsme spokojení, prstýnky byly zhruba za 3 týdny (dokonce dříve než měli být a to dokonce přes prázdniny). Máme kombinaci bílé a žluté zlato, já ještě tři kamínky, každé dva roky je zdarma vyčistí, buď je můžeme zaslat poštou nebo přes to zlatnictví. Máme je necelých 9 měsíců, já ho nosím každý den, sice je vidět, že není zrovna čerstvě vytáhnutý z krabičky, ale žádná hrůza podle toho, co jsem tu četla že někteří měli prstýnky poškrábané hned v den svatby. Manžel ho nosí příležitostně a jeho vypadá teda stále jako nový. Za nás spokojenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?