Líbí se vám takovýto snubák? Z wolframu

Profilova fotka
Milé nevěstinky, jaký máte názor na tento snubní prsten? Je vyroben z Wolframu
Odpovědět
Musí se líbit hlavně vám dvěma...
Odpovědět
Profilova fotka
Wolfram je jediný kov, který je dokonale odolný vůči deformaci i poškrábání. Prsteny jsou stále jako nové. Jen Vám přeji, abyste sehnali velikosti, které potřebujete. (Omezený výběr velikostí u zahraničních výrobců je jediným důvodem, proč wolframové prsteny neprodáváme.) Osobně nosím wolframový prsten několik let a opravdu je jako nenošený, nemá jediné škrábnutí.
Odpovědět
Profilova fotka
můj styl to není, ale na prstě může vypadat dobře...hlavní je aby se líbil vám :-)
Odpovědět
Mě se líbí moc.
Odpovědět
Takovy jiny, zajimavy a ti m je hezky....Přesne, aby se libil Vam :-)
Odpovědět
Souhlasím s veri25, důležitý je Váš pocit, jen si myslím, že hezky může vypadat jen na útlých prstech..je dost robustní.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme snubáky taky z wolframu a nemůžeme si je vynachválit ;-) Manžel ho nemůže nosit kvůli práci, tak ho má jako přívěšek na klíčích a je furt jako novej ;-))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Kdybyste nesehnali velikost, tak na Kladne je ocelarstvi, kde delaji i wolframove prsteny na zakazku.. Tady jsou webovky: http://www.ok-snubniprsteny.cz/ a jsou tam milí... Přemýšlela jsem, že si je také necháme udělat, ale bála jsem se, že v kombinaci s pozlacením by se to omlátilo nebo ošoupalo...
Odpovědět
Profilova fotka
@jajushkad Jen malé upřesnění: pokud je nám známo, v Česku není výrobce prstenů z wolframu. Je to velmi náročná technologie, do které zatím nikdo neinvestoval. Všechny u nás prodávané wolframové prsteny jsou z dovozu.
Odpovědět
Wolfram je nadherny kov. Chteli jsme ho take, jen jiny typ, ale byl v realu velmi tezky :(, takze jsme nakonec vzali damasteel. Ale platonicky zamilovana jsem stale. :) Jak bylo jiz zmineno, je to nejtvrdsi kov na prstynky a co si vic prat, nez mit prstynky stale jako nove;) Jestli se vam libi, "go ahead"! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?