Kvalitní a ne moc drahé snubáčky Liberec a okolí?

Profilova fotka
Prosím, má někdo tipy, kam zajít v Liberci a okolí na výběr prstýnků? Byli jsme se snoubencem dneska na Sychrově, ale 17tis. za prstýnky se nám dávat opravdu nechce |-| =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Není to sice úplně okolí Liberce, ale my máme prsteny od firmy Žabka ze Smržovky. Stály nás 10tis. Ale máme jen obyčejné kroužky z bílého zlata (žádné kamínky apod). Ale moc milé jednání. Pokud byste chtěli něco opravdu levného, tak ale asi z jiného materiálu než zlato....to bude vždycky drahé...
Odpovědět
Profilova fotka
Aleš Bartoš, Turnov - Kamenářský dům. http://www.abzlatnictvi.cz/cz Prsteny přímo od zlatníka jsou mnohdy levnější nežli z obchodu se šperky.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste zlatnictvi Noemi v Rochlicich na sidlisti. Maj hodne spokojenych zakazniku, co sem tak cetla a my se tam taky chystame :-) Maj i eshop, tak mrknete. Jinak jestezlatnictvi v Globusu, tam maj prstynky od Rydla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ok- snubní prsteny, ocelnictví kladno--- mají eshop
Odpovědět
Profilova fotka
Take doporucuji Zabku to mate z Liberce kousek..:) my mame uzke prstiky tak o to sirsi prstynky jsme si mohli financne dovolit..:) s kaminky a z bileho zlata staly 10500 a jsou nadherne fotku mam v albu..
Odpovědět
Milan Jiříček, zlatnictví Ulita, jsou jak v Liberci, tak myslím jeste i v Jablonci, cenově kolem 8000 za pár a mají velký výběr vzorů, rychlá komunikace, vše bez problémů.
Odpovědět
Doporučuji jak Noemi, kde mi přítel nechal udělat zásnubní prstýnek, tak San Marco ve Foru. Tam si nechavame dělat snubáky my. Mají velký výběr a přijatelné ceny. Ale když oběhnete zlatnictví Plaza-Pražská-Fórum a pak Noemi, uděláte si nejlepší představu sama:-) Případně pak samozřejmě jiná OC. Ale pokud Vám jde hlavně o cenu, jděte do Noemi. Udělají Vám precizně vše, co budete chtít a za dobrou cenu. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, zkuste navštívit naši firmu přímo v Liberci ve Vesci. Nabízíme kvalitní snubní prstýnky v různém provedení i cenové relaci. Pokud budete mít zájem, můžeme se domluvit na nezávazné osobní schůzce. Přeji hezký den. :-)
Odpovědět
Rozhodně doporučuji zlatnictví ŽABKA!!!! =) byli jsme naprosto z prstýnků nadšeni =)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Také doporučuji Noemi, nejsou drahé, kvalitní, profesionální jednání, rychlost a hlavně jsou krásné :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?