Které snubní prsteny vybrat?

Ahoj holky, nemůžeme se rozhodnout které, co myslíte vy?
Odpovědět
Ahoj, mně se nejvíc líbí ty první :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já bejt v tvé kůži tak bych si vybrala z těchto tří druhů prstínků ty první jsou takové hezké :-) :-) :-) romantické
Odpovědět
Za mě třetí:-)
Odpovědět
Mě se taky nejvíc líbí ty třetí, ale záleží taky jak vypadají na prstě. My jsme měli vybrané na netu, ale ve skutečnosti nevypadali tak hezky, takže máme úplně jiné...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my jsme dnes zkoušeli také prstýnky a vyhrál tzv.soudkový typ (tvůj první obrázek).Tento tvar vypadal na prstu lépe i seděl lépe než ty rovné (tvůj 2.a3.obrázek).
Odpovědět
třetí nebo první :-)
Odpovědět
Mně se nejvíc líbí první :-)
Odpovědět
Profilova fotka
prvni
Odpovědět
Profilova fotka
mě se taky líbí nejvíce ty první, i ten tvar. Původně jsem takový tvar taky chtěla, ale na mém prstu vypadal moc mohutně. Takže radím jít vyzkoušet abyste zjistili co vám vůbec sedí. Ono je něco jiného líbit se na obrázku, ale realita může být jiná a pak vám ani nemusí sednout ;-)
Odpovědět
za mě také ty první :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Třetí. Ale nešel bych do žádných bez případného ozkoušení na ruce. :)
Odpovědět
Na obrázku se mi nejvíc líbí ty první - nicméně, jak tu bylo psáno, rozhodně nekupovat bez vyzkoušení! My jsme měli taky svoje favority z webu a nakonec jsme zjistili, že na rukách vypadají naprosto úděsně a okouzlení z fotek bylo hnedle pryč. Nakonec jsme vybírali z úplně jiných stylů. Takže rozhodně nekupovat bez vyzkoušení (alespoň podobných stylů v jiném kamenném obchodě!), abyste pak nebyli hodně zklamaní.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
přesně souhlasím s hannnahs, já si vybrala na webu náááádherný prstýnky a pak v obchodě vypadaly ve skutečnosti úplně, ale úplně jinak ! chce to opravdu vidět na vlastní oči ! ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?