Konkretni snubní prsten

Víte prosím někdo, kde mi vyrobí tento prsten ? :) dekuji
Odpovědět
Taky budeme mít extra - vezmi foto a obejdi malá zlatnictví :-) U nás v Chrudimi jsou skvělí Balcarovi.
Odpovědět
Na eppi.cz mi ho nacenili na 15-20.tis, tak jsem dalsi hledani vzdala 😢
Odpovědět
@burtikk WAU.....tak to je hustá cena....jdu na Fler hledat :d))))) Nemám čas obcházet zlatnictví, tak jsem si říkala, kdyby tady náhodou měl někdo zkušenost :D))) děkuji ženy
Odpovědět
Kdybyste nasla, pisnete, prosim? Moc me zajima, jestli by sel poridil v nejake dostupne cene
Odpovědět
@luc79 Vidím, že jsi z Brna. Doporučuji vyzkoušet zlatnictví v Kampusu v Bohunicích. Prodávají šperky přímo od výrobce (možná výrobců) a vím, že dělají i šperky na zakázku. Já jsem u nich už kupovala 2 šperky, tedy nebyly na zakázku, ale jakékoli paní prodavačka tam byla vždy milá a hlavně profesionální např. v oblasti znalosti materiálů. Zkusím Ti popsat, kde to je. Když jedeš z podzemní garáže pásem nahoru, tak po pravé straně asi 20 m po směru jízdy, je to rohový obchod a po levé straně jsou pokladny Tesca. Nebo prostě, když si stoupneš zády k Tesco pokladnám, tak máš před sebou východ na to Kampus "náměstí". A rohový obchod po levé straně je to zlatnictví (po pravé veliké květinářství). Držím palce, ať výrobce najdeš, prsten je opravdu krásný :-) !
Odpovědět
@luc79 ještě doplním, že v jejich sortimentu je i tento materiál - takový ten černo-zlatý, opravdu nevím, co je zač :-)
Odpovědět
Zkuste dát poptávku na Fler.cz, určete do kolika max ho chcete a lidi se vám sami budou nabízet. ;-)
Odpovědět
@tamaraad je to zlato potahnute cernym rodiem
Odpovědět
@burtikk děkuji , já právě nevěděla co to je :).
Odpovědět
@tamaraad Děkuji za radu....zkusím to v Kampusu, ale přiznám se, že nechceme nic drahého....nějak nevidíme důvod :D) dám info, jak to dopadlo :) Děkuji!
Odpovědět
Jinak mám info z Fleru, různé bytosti jsou schopné podobný vyrobit, resp.se dají podobné najít, ale spíše z mědi a levnějších materiálů, což nám nevadí....my jsme takové svobodné a přírodní osoby, že tam možná něco vybereme, jinak tam mají i plno jiných krásných prstenů!!! Ty lidi jsou fakt šikovní :)
Odpovědět
@luc79 my prave taky nechteli nic draheho, tak me cena sokla 😇 ....z medenych bych mela strach, at se nepolame, prece jen jsou to tenke prouzky, ale nevim nemam zkusenosti s tim prave..kazdopadne dekuju 😉
Odpovědět
Článek se načítá
Ze zkušenosti vím, že lepší než zadat poptávku na Fler je lepší najít si tam někoho, jehož výrobky se Vám líbí, a zeptat se, klidně více prodejců. Poptávky moc lidí nečte.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?