Kolik stojí práce za snubní prsteny?

Ahojky,dávali jste si někdo dělat snubáky ze svého zlata? na kolik vás vyšla práce? Díky ;-)
Odpovědět
1
2
Ahoj dneska jsem byla prodat zlato co jsem měla a za proti hodnotu jsem si nechla udělat prstýnky,ale z chirurgický oceli. Nechávala jsem si do nich dávat svoje diamanty. Ještě mi zbyly. Prodala jsem zlato za 7000,- a na 4250,- mě vyšly nový. Měla jsem celkem 10,54g 14 karátového zlata.zlato se vykupuje za 450 kč. Jo a za práci mi říkal kdybych chtěla udělat ze svýho zlata prstýnky něco kolem 1000Kč podle toho jaký chceš
Odpovědět
aha díky..ještě někdo si nechával dělat prstýnky ze svého zlata? případně za kolik a kde?? díky
Odpovědět
@teteka a kde sis je nechávala dělat??
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my jsme si nechávali dělat, ale měli jsme kombinaci bílého a žlutého zlata s tím, že prstýnky chceme pouze bílé. hrubá hmotnost prstenů byla 16g, zlato jsme měli cca 15g a dopláceli jsme 349,- :-)
Odpovědět
my jsme platili 5800,- Chtěli jsme kombinaci bílé - žluté zlato, podle našeho návrhu a donesli jsme jen žluté, a chyběl necelý gram.
Odpovědět
@niikkis aha a kde jste si je nechávali dělat prosím ?
Odpovědět
@pupickova tak to je dost s porovnáním ostatních.... 8-)
Odpovědět
@petapetruska No taky na to koukám... :-) Docela by mě zajímalo, kde si to holky nechávaly dělat? Já vím že v tom našem zlatnictví dělají z jednoho druhu zlata o 1000,- levněji než kombinace...ale i tak je to pořád dost.
Odpovědět
Profilova fotka
@petapetruska jo a ještě jsem zapomněla dodat, že tam mám 9 briliantů... dělala nám to známá přítelovy rodiny, neříkala nic o tom, že by nám to dělala za lepší cenu (možná je ale korektní a neřekla to i když to tak bylo, ale neviděla bych to na nějakou závratnou částku..) má dílníčku u sebe v bytě + ještě pracuje v jednom pražském zlatnictví. pokud budeš chtít, můžu ti poslat kontakt.
Odpovědět
@niikkis jj pošli,budu ráda..máme něco rozjednané,ale ještě nevíme cenu,tak radši víc kontaktů než míň..děkuji.. ;-)
Odpovědět
@niikkis ale myslim,že tohle asi byla lepší cena..každopádně za zeptání nic nedám :-D
Odpovědět
@niikkis Tak jeden briliant může být tak 200-300 , záleží na velikosti, takže se Vám to o ně prodražilo.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petapetruska vizitku mám doma, takže pošlu odpoledne do IP ;-) @radkaja To sice ano, ale já jsem s tím do toho šla. Proč mít prsten s jedním kamínkem, který není ani vidět? a rozdíl mezi zirkonem a briliantem není zas tak razantní...
Odpovědět
@niikkis Jj to chápu, jen jsem chtěla řict, že prstýnky bez kamenů by byly levnější , aby to pak nemátlo přispěvatelku.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja jasně, v pohodě ;-) proto jsem to pak ještě připsala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, narazila jsem na stránky, který vypadají moc dobře, a jsou tam i odpovědi na tvé otázky... :-)
Odpovědět
@cottie aha...a ty stranky? posles mi odkaz do IP?
Odpovědět
Profilova fotka
@petapetruska já jsem blbá :-), jsem myslela že už jsem to sem dala :-D http://www.jiribohac.cz/menu/otazky-a... Příjde mi že má fér přístup, krásnou tvorbu a sympatické jednání, na požádání zdarma zasílá CD se svými výrobky, tak jsem si ho nechala poslat, tak až příjde tak uvidím.
Odpovědět
ok a ma nekdo kontakt nebo tip na nejake zlatnictvi v Praze nebo Sedlcanech a okoli???? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petapetruska Zkus Jitku Kudláčkovou, Praha 4, Brumlovka, my k ní jdeme, řekla mi že vykupují cca 500 kč gram, plus jestli jsi byla na veletrhu v Diplomatu tak tam dávali slevu 15% do konce března :-)
Odpovědět
@cottie Píše , že přinesené zlato vykoupí, což mi nepřipadá vyhodné. Lepši je ,když se jen doplácí za práci a přinesené zlato použije bez výkupu.
Odpovědět
@radkaja jj to je urco lepsi..ale kde to delaji ???? vite nekdo?
Odpovědět
@petapetruska Možná zkus obejít spíše malá soukromá zlatnictví, tam by to dělat mohli. Ve velkých zlatnictvích nebo u vice známych zlatníků se toho nedočkáš. Teď mě napadlo, že zlatnictví Žabka to dělá. Je tu o nich velká diskuze.
Odpovědět
@radkaja to jo..ale to je od Prahy z ruky ne? 8-)
Odpovědět
@petapetruska Můžeš to udělat tak, že si vybereš vzor z jejich stránky a oni ti prý pošlou je udělané ze stříbra za vrátnou zálohu. Pak jim pošleš své zlato a oni pošlou prsteny. Kdyžtak jim ještě pro jistotu napiš, jestli je udělají z poslaného zlata bez výkupu.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja no ale pokud ti z toho tvého zlata neudělá ty prsteny (třeba když přineseš žluté a chceš bílé) a necháš mu ho tam s tím, že doplatíš ten rozdíl, tak jsi to dala vlastně do výkupu.
Odpovědět
Tak pokud to mají tak, že tu cenu za zlato odečtou z normální ceny prstenů které stojí u nich v obchodě třeba 12 000 tis a při tom práce na nich je ve skutečnosti třeba za 3 tis a oni ti odečtou jen nějaké 3-4 tis . Tak to mi výhodné nepřijde. Oni totiž strašně na prstenech to zlato předražují aby vydělali.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja tak my jsme měli štěstí a takto to neměli... dali jsme zlato v nějaké hodnotě a ta se nám odečetla od ceny...
Odpovědět
Vlastimil Kalaš, zadej ve vyhledávači a hned ti naskočí.
Odpovědět
Prace vychazi tak na 350-400 za gram.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?