Kolik jste daly za prsteny?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, za kolik jste pořídily své snubáky. Dnes jsme byli vybírat... a přišlo mi, že jsme si nevybrali nic extra a paní nám napočítala 17 000 Kč. Což mi přijde dost. Byyl jsme teda v Brilasu, což je prodejna, která se na to specializuje. Jsou zlatníci - živnostníci levnější? Měla jsem představu,že prstýnky pořídíme tak do 12 tisíc. Vím, že je to investice na celý život, ale stejně... Jak jste to měly vy? :-) Dík za vaše názory :-)
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
Ahojky, my jsme byli u Rýdla a máme prstýnky za 15.500,- , ještě nám dala prodavačka nějakou slevu, že jsme platili zálohu hotově, jinak by to bylo asi o 1.000,- dražší... http://www.prsteny.cz/snubni-prsteny-...
Odpovědět
My máme prstýnky taky z Brilas a dali jsme za ně 10 000,-. Máme takové jednoduché elegantní, já jsem chtěla tenký, tak mám 3 mm, přítel má 4 mm a vypadají hezky. :)
Odpovědět
@vercataneckova a můžu se zeptat co máte za model?
Odpovědět
Máme jednoduché stříbrné kroužky za 4000,- pro oba :-) .
Odpovědět
My platili necelých 13tisíc, zvolili jsme palladium místo zlata a v mém prstýnku budou 4brilianty.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme klasické žluté zlato, já mám jeden zirkon. Po slevě 14000
Odpovědět
máme prsteny ze žlutého zlata, úplně obyčejné, jen zkosené hrany, náš pan zlatník nám řekl, že pro vel. moje 46 a přítelova 61 šířka mého 4mm a přítelova 5mm tak bychom se do 12 000 měli vejít...
Odpovědět
Bílé zlato, můj zirkonek, velikost 59 a 51, oba s rytím Po 30% slevě 11100, -
Odpovědět
Profilova fotka
My ma stribrne, chteli jsme je. Ja se zirkony, pritel jen hladky. Cena 5300 Kc :-)
Odpovědět
Prstýnky jsme měli ze soukromé zlatnické dílny, vlastní návrh, několik gramů zlata jsme dali sami. Máme kombinaci červené, bílé. Já 5,5mm, zirkony, vel.50, manžel 6mm, vel.61. Cena 6200 x-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme žluté zlato, já kroužek s malým diamantem, od zlatníka - živnostníka a stojí nás dohromady asi 6000,- Je fakt, že jsme přinesli zlato ještě na výkup sebou a bez toho by stály 9600,-
Odpovědět
ocel 4.5 tisice,
Odpovědět
Článek se načítá
Bílé zlato, podle vlastního návrhu 6 000,- :-)
Odpovědět
dle vlastního návrhu, 13000
Odpovědět
@evik93 Máme Iolanda white ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme z Brilas za 16, máme bílý a červený zlato a já pět zirkonů:) chtěla jsem brilianty,ale to bylo plus devet dalsich myslim:(:D
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít od Brilasu, bílé zlato, já s brilianty - 21 tisíc. Je to sice hodně peněz, ale investice na celý život :-)
Odpovědět
Je tu někdo, kdo si vybral u Rýdla a nechal si takový vyrobit v malém zlatnictví? Vyšlo to levněji?
Odpovědět
také máme z Brilas za 16 a půl tisíce, šířka obou 5mm, já jeden briliant....je to asi sice víc, než bychom dali v nějakém menším zlatnictví, já ale docela trvala na tom, že chci prstýnky z prodejny, která se přímo specializuje na snubní a zásnubní prsteny...navíc mám od nich i zásnubní a celkově mi ta firma byla dost sympatická :-) každopádně to také beru jako investici na celý život, takže mě to ani tak netrápí....určitě by pomohlo mít nějaké vlastní zlato, to by cenu dost snížilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
4700
Odpovědět
Profilova fotka
My máme objednáno od malého zlatnictví bílé zlato se speciálním vzorem a bez kamínků a měli bychom se vejít do 10000 (nejdražší je na tom práce na tom vzoru).
Odpovědět
My mame prstynky z maleho zlatnictvi, delane na zakazku. Kdyz odectu cenu briliantu, staly cca. 20 tisic. Ale jsou delane rucne, coz je vyhoda oproti velkym zlatnictvim, 5mm oba, bile zlato.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme od rydla bílé zlato a 5 briliantu dohromady za 16 tisíc. Měli jsme ale veletržní slevu, tak vyšli přes 14. Máme hrozné malé prstíky, ten můj vypadá jak pro panenku :-) já 47 partner 57 ;-)
Odpovědět
Ahoj my mame od Daloo za 10700, svuj prsten jsem si navrhla sama
Odpovědět
my máme bílé zlato s rhodiem od Zlatého slona, taky mají vlastní dílnu. Původní cena necelých 8 tis, ještě budeme doplácet za zvětšení velikosti pro přítele, neseděl. Za těch 8tis. máme hladký bez kamínků, dámský 55 š. 4mm, pánský 58 š. 5mm, nahoře máme jen vyrytý náš společný monogram, vevnitř jména a datum svatby, půlkulatý profil. Vlastní zlato jsme na výkup neměli. U Rýdla nám to nacenili na 18tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Stříbrné kroužky oba za jedenact stovek :) jsou věci na kterých mi opravdu srdce netrhá ušetřit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsme nechtěli žádné drahé, jen nějaké ocelové, levné. Na veletrhu jsem se ale zamilovali do prstýnků s otiskem prstu druhého (daktyloskopický otisk). Já mám bílé zlato s kosením a výřezem na kámen od zásnubního a přítel jen s tím otiskem v oceli. Vejít by jsme se měli do 10tis, myslím, že je to supr cena od zlatníka Vlastimila Kalaše (Praha), ruční práce a vlastní návrh :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mika07 Snad jako jediný nabízí možnost rozdílných kovů pro pár :) i mě by stačila ocel, ale ta by nezvládla ten výřez ;) (dle jeho netu ty otisky v oceli obou počítá cca za 5-6tis.)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme ze zlatnictví zlatý slon, máme velikost 57 a 67 a máme bílé a červené zlato a já mám 3 brilianty a cena necelých 13 000kč .... myslím že luxus cena http://www.zlatyslon.cz/
Odpovědět
My máme ocelové - jen jemně zdobené, já s kamínkem, oba s rytím a za oba jsme dávali necelých 8 tis. :-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?