Kolik jste dali za snubní prstýnky?

Kolik jste daly za prstynky? my daly 12 500 a ted si aj vycitam trochu ze sem mohla koupit levnejsi..ale je pravda ze ja nehledela na cenu..ja se prvni divala ktere me oslovily..a zas pritel rikal ze mohly byt levnejsi treba za osm tisic..ale co uz uz..uz se delaji..ale zlatnik rikal ze jsou prekrasne..coz jsou ja mam vice kaminku tak ten muj jen zari z bileho zlata..a priteluv je tez zajimavy..ja si zas rikam ze je to na cely zivot a je budu se mit opravdu cim chlubit..
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 Peněz za prstýnky nelituj. Budeš ho nosit celý život, je to jediná věc, která bude pořád na očích tobě i tvému okolí. Kdybys zvolila nějaké obyčejnější, možná bys měla zpočátku radost, jak jsi ušetřila, ale pak by tě to třeba mrzelo.
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně, že se Vám prstýnky líbí!!! To je nejdůležitější .. Já jsem zase toho svýho krotila ... :-) Odkud máte prstýnky?
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 Jinak my dali 12 000.
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 Já myslím, že ta cena je ok. Budeš ho přece nosit celý život. My dali 12 100 a rozhodně toho nelituju. Prstýnky byly prostě věc, na které jsme šetřit prostě nechtěli. Vybrali jsme ty, které se nám líbily nejvíc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme teda na cenu taky nehleděli, prstýnek je na celý život spolus manželem a s fotkami. Měli jsme jasnou představu jaké by měli být. Materiálem u nás zvítězilo bílé zlato. Žluté se nám nelíbí a takové ty titany, wolframy a pod jsou moc tmavé, nebo aspoň do šeda. Ještě jsme uvažovali o platině, ale ta byla dost drahá. Takže bílé zlato. Obcházeli jsme různá zlatnictví i webovky. Typ jaký jsme chtěli nám tu nabídli za 29 tis. , tu za 25 tis. a pod. Nakonec jsme našli malinké rodinné zlatnictví, kde nám prstýnky vyrobili dle našeho přání a dali jsme o něco méně než vy a jsou daleko masivnější než ty za těch 29 tis.-ty byly úplně tenoučké.
Odpovědět
děkuji nevesty utesily jste me..to jsem na prstynkach setrit nechtela a na svatebnich satech taky ne..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že není důvod litovat. Prstýnky jsou kromě fotek to jediné, co Vám po svatbě zůstane... raději oželet něco k jídlu / pití / výzdoby než šetřit na prstýncích. Uvidíš, jak se na něj budeš ráda koukat :)
Odpovědět
Na prstýncích bych nešetřila ani omylem. Snubáky jsou na celý život, ale kdo si bude pamatovat jak perfektní a dokonalá výzdoba byla u svatebního stolu? Po pár panácích asi málokdo... Nše prstýnky vyšly cca na 18.000 Kč a nelituju ani koruny :) Jsou to totiž ony!
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak, na celej život :-) teda předpokládám... My máme z platiny. Nádherny ..
Odpovědět
Profilova fotka
Prstýnky máme za 12000,- při dámské velikosti 49 a pánské 57 s tím, že v mém prstýnku je 1 briliantík. Peněz nelituju, nic jinýho než vzpomínky, prstýnek na ruce a fotky v albu mi ze svatby nezbyde :-) Vybírali jsme tak, aby se nám prstýnky líbily a zároveň aby nestály majlant (pro nás byla max. hranice 15 tisíc)
Odpovědět
Profilova fotka
@emmik31 Nechceš je vyfotit? Ráda bych se pokochala ;-)
Odpovědět
zmrz_lina..teda jak mas tenucke prticky ja mam vel 54 a pritel 67 a to mi kazdy rika ze mam chude prstiky a 49 to jde? :D :-))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my dali za 17 000, je to skoro můj měsíční a půl plat, ale co... Máme je navždy,tak to za to stojí ;-)
Odpovědět
My dali za prstýnky necelých 11.000. Přítel má vel.62 a já 58 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@havajka23 - já mám prsty hodně droboučké, to je pravda :-) Ale díky tomu jsme ušetřili, takže to beru jako plus :-D (i přítel má užší prsty - u chlapa mají kalkulace obvykle na velikost 52)
Odpovědět
Profilova fotka
@bully85 jj budu se snažit :-D mam v mém 12 briliantů, se těším až jej budu nosit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
prstýnky máme za 5tisic oba (od kováře - neni to zlato) a jsem nejspokojenější:) ale on se ten cenovy rozdil zas dozene nekde jinde:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@emmik31 Ty jo, tak to musí být paráda. Já se taky hrozně těším, až ho budu moct nosit :-) Nesundám ho z ruky ;-) Určitě vlož fotku, myslím, že i ostatní se rády kouknou, protože platinový s tolika brilianty je docela rarita :-)
Odpovědět
my máme taky bílé zlato, velikost já: 57, přítel: 62 a budou nás stály cca 10600 s třemi kamínky a rytím, zatím jsme zaplatili jen zálohu.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli strop u zlatých 15tis., bylo i vybráno, ale pak přítel přišel s tím, co jsem chtěla od začátku - chir. ocel, takže máme ocel s keramickým proužkem, v mém 3 diamantíky a při při velikosti 52 + 62 nás vyšli na 6.705Kč :-)
Odpovědět
Tak my jsme dali 12900,- za žluté zlato, šířka 5mm, můj je se 4 zirkony a 1 briliantem, velikost 53 a 61 :-)
Odpovědět
My dali za bílé zlato 3 600,- díky tomu, že jsme měli svoje zlato na výměnu. Já mám 56 a partner 62. V mém jsou navíc 3 zirkony :-)
Odpovědět
ještě jsme ve fázi výběru a jsem mezi 10.000,- Kč a 23.000,- Kč, můžeme dát zlato na výměnu takže uplatním všechny poztrácené naušnice a přetržený řetízek ještě z dětství. Rozhodnutí je na mně, protože rozdíl bude jen v mém prstýnku. Souhlasím s tím co bylo napsáno výše, pokud to jen trochu jde, vybrat co se opravdu líbí a ne žádný kompromis.
Odpovědět
Naštěstí jsme si je vybrali na velerthu, bylo tam tolik firem na jednom místě, což bylo supr. Hned ty první, které se líbily, jsme si po obejití všech ostatních prodejců zamluvili. Dostali jsme i zvýhodněnou cenu, že to bylo z veletrhu. Ale drahé to bylo i tak, neměli jsme vlastní zlato. Chtěli jsme dvě barvy zlata a já mám i kamínky, není se čemu divit :-D Krásnější jsem ještě neviděla =-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 14karátové zlato a prstýnky jsou tradiční irské objednané přímo z irského zlatnictví, vyšly nás 22500, ale nelituju ani halíře, jsou to naše vysněné a ty nejhezčí, jaké jsem kdy viděla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme nádherné prstýnky bílé a žluté zlato s rytinou a vyšly nás na 3000 zlato máme svoje :-) luxus !
Odpovědět
Profilova fotka
u mě rozhoduje gramáž a kov v našem případě bílé zlato + briliant...cena se pohybuje v našich velikostech ( 70 a 58 - docela dost heh) od 9 000 - 20 000 takový průměr a samo že si vyberu tak nějak střídmě cca 11 000 - nepotřebuju prsteny z Bisaku např... stejně na prstu nikdo značku nepozná a důležité je,aby se líbily vám..No a doporučuju internetový obchod Žabka
Odpovědět
Profilova fotka
@lenullka1 no to máte super cenu, my máme z bíloho zlata plus 7 zirkonů v mém, velikosti 55 a 65 a platili jsme 29 000 a to měli akci 20% sleva, jinak to vycházelo na 36 000 gram zlata si účtovali 480 KČ plus 500KČ za každý zirkon,kdyby tam byly brilianty,tak jeden by stál 3000 tak to už by jsme se vůbec nedoplatili. Doba výroby trvá 2 měsíce.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanep ty br´do no je to dost peněz,prošla jsem pár zlatnictví v Brně a bylo do cenově od 13 000 - 30 000 ty vzory v bílém zlatu a s jedním až třemi kameny pro mě a moc se mi ani nelíbily..nakonec volím přes net,ale povím až je dostanu..snad budem spokojení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme z Bisaku a spokojenost . Z platiny nám nikde jinde vyrobit podle našeho nákresu nechtěli a dali nám brilianty zdarma. :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?