Klenoty Aurum. Máte zkušenost s tímto klenotnictvím?

Profilova fotka
Ahoj holky! Nemáte zkušenosti s tímto klenotnictvím? Chtěli bychom si u nich koupit snubáky. ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj, teta mého přítele dělá v Aurumu, takže jsme tam často na kukandu. :-) , ale když nám ukazovala snubáky, tak se mi moc nelíbily a hlavně byly dost drahé (i 20 000,-). Jinak mám odtamtud dva stříbrné řetízky, náušnice a prstýnek k narozkám, ze kterého mi ovšem vypadl kamínek, ale uznali mi to v poho jako reklamaci. Ale zásnubák mám odjinud.
Odpovědět
Profilova fotka
My totiž máme možnost využít 50% slevu. A mají vyběr?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, v techto klenotach prodavaji myslim prstynky primossa... zkus se podivat na nejake jejich stranky, treba tam nejake, co se ti libi objevis..:) a je pravda, ze maji drazsi prstynky, ale pokud mate tu slevu, tak by vas to mohlo vyjit celkem fajn... ale nic zavratneho necekej, maji vetsinou klasiku..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak třeba si něco vybereme. Ono nás to možná finančně vyjde úplně stejně, jako bychom si koupili prstýnky jinde :-N
Odpovědět
Profilova fotka
já koukala ze zvědavosti, ještě, než jsem věděla, že svatba opravdu bude a myslim, že mě moc nenadchly, ale Primossy to tušim nebyly ty maj v jiných klenotách. Pokud máš slevu, tak bych se šla podívat, záleží, co se ti líbí, mně se vlastně ani moc nelíbily, protože ty vzorky neměly ani ze zlata, takže se neleskly a nevypadaly zajímavě.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě chceme z bílého zlata, já bych chtěla s kamínkem a přítel bez. Jinak je mi to v celku jedno. Prostě nějaký co nám padnou do oka.... ;-) Jde mi hlavně o to, aby vydržely, protože je chceme po svatbě oba nosit. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pracovala jsem v těchto klenotech. Dříve měli prstýnky od Primossy a Soluny, teď snad jen od Soluny - možná jak která prodejna. Každopádně jsou drahý, to je lepší je koupit rovnou od výrobce. Byla mi doporučena firma Benet, ale ještě jsem tam nekoukala. V Aurum mají zastaralé vzory, za několik let se nezměnili a za tu cenu se to nevyplatí.
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem webovky Soluny, psala jsem si na mail Aurum, tak mi paní poslala odkaz. Mají tam tedy prstýnky jen ve žlutém zlatě, takže si přimyslet jak by to vypadalo v bílém.... ale je to fakt klasika. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, byli jsme se tam podívat a musím říct, že se nám tam žádné nelíbili. přesně všechny ve žlutém zlatě a člověk si musí představit jak budou vypadat v bílém. A navíc ani ty vzory nebyly nic moc. cena strojově dělaných je prý okolo 8 tis, ruční práce cca 20 tis. Takže odtud prstýnky určitě ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za zkušenost ;-) každopádně se tam pojedeme mrknout, ať to vidíme na vlastní oči a uvidíme, no.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, koukala jsem, že v obchoďácích nabízí i prstýnky od Hejrala. Nejsou špatný, ale cenově nevím. Jinak mi byl doporučen Benet. Já mám prstýnky od Primossy.
Odpovědět
Profilova fotka
osobně nedoporučuji, mám od nich celkem drahý prsten z bílého zlata a dvakrát jsem ho musela reklamovat (vypadnutí kamínků).
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ono asi závisí prodejna od prodejny... někde maj třeba i retofy. Ale mě nějak ta strojová výroba nebere, raději mám ruční práci.
Odpovědět
Profilova fotka
maky1986: souhlas s tím Benetem, znám jejich zboží, máma ho prodává :-D a opravdu patří k těm věcem, co mám ráda a líbí se mi
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
já mám teda s Klenoty Aurum hodně špatnou zkušenost - rozhodně nedoporučuji - přístup hrůza, v prodejnách neochotní a problém nastane zejména při reklamaci, rozhodně nebrat! :-( ]-(
Odpovědět
Aurum - nízká kvalita za hodně peněz...mají neprofesionální obsluhu, neumí se chovat, byla jsem svědkem jak řeší reklamace, měla jsem pocit že v životě neslyšeli o občanském zákoníku.. pro snubáky bych tam asi nešla...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Klenoty Aurum je předražený obchod, kde mají nekvalitní zboží. Dle vyjádření paní Havlové, vedoucí reklamačního oddělení a nákupčí šperků, jejich šperky jsou vysoce kvalitní z Německa, ale nejsou dělané na to aby vydržely, ale aby zdobily, což mi příjde nechutné, že to vůbec může vypustit z úst. Po 2 měsíčním nošení prstýnku, z něj vypadaly kameny...reklamace neuznaná! Nikdy už tam nic nekoupíme...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Rozhodně nedoporučuji!!!!! Tváří se jako solidní firma a přitom jejich pracovnice jsou neochotné a neprofesionální (až na pár vyjímek) Předražené a navíc když jsme reklamovali poškozený prstýnek, nechtěli nám uznat reklamaci a navíc se pracovnice tvářily, že se diví proč to reklamaujeme....bída a děs!!! Vyhýbejte se jim obloukem!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@giacome v tvem pripade bych se obratila okamzite na COIKU ja sem s nima mela taky problem-nedodrzeli reklamacni lhutu 30 dni,tak sem pozadovala penize. Pani mi velice arogantne oznamila ze mam smulu,ze nevi kolik mi ma vyplatit. Stacilo pohrozit coikou a zduraznit reklamacni rad a uz vedela. ja bych si tam nekoupila uz ani baterku do hodinek!
Odpovědět
Ahoj, kamarádka má odtamtud zásnubní prsten, a pořád ji vypadávají kamínky, už jednou jí ho kompletně vyměnili za jiný, ale nepomohlo to, má ho pořád v opravě.....přemýšlí, že si nechá vrátit peníze a koupí si "náhradní". takže za mě určitě ne, alespoň ne s kamínky :-) je to docela drahá sranda....já pljdu určitě do klenotnictví Bisaku, je to česká firma.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já mám od nich zásnubák s kamínkem a je moc krásnej a nejsou na něm žádné rýhy, nic, jak se tady popisovalo třeba u prstenů od Rýdla. Tak nevím. Ale je fakt, že obsluha jak kde, ale na Floře i ČM moc milí, Pankrác naopak hrůza. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Mam od nich zasnubni - viz muj fotoblog - 100% spokojenost.
Odpovědět
vcera jsme tam byli vybirat prstynky, pani se celou dobu tvarila, ze na to nemame a ze si stejne nevybereme, az nam oznami ceny. Coz je fakt vtipny, protoze jsem na sobe mela diamantove sperky v hodnote jejiho asi ctvrtletniho prijmu :)))) Kdyz jsem se ptala na cenu samotneho krouzku, protoze jsem uvazovala o snubacich bez kamene, netusila, kolik by to bylo. Pred vanocema jsme tam kupovali retizek, to tam byla zrovna fajn pani. Jako vsude, zalezi na koho clovek natrefi. Ale jinak me snubaky nijak zvlast neokouzlily
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mam odtud zasnubni z bileho zlata za celkem dost penez, vypadl mi z nej po trech mesicich briliant, chovani pani prodavacky vice nez nadrazene, reklamaci mi neuznali, navic mi pani rekla, ze prstynek je (po trech mesicich) dost noseny (a to ho porad sundavam...)mam od nich i stribrny retizek a nezazila jsem,aby mi neco tak cernalo..za me: predrazene, a neodpovida cena kvalite....
Odpovědět
Taky mám odsud zásnubní. A i dost jiných šperků, zatím jsem spokojená. Ale kdyby mi vypadl kámen a oni mi to neuznali, tak bych asi byla dost nepříjemná a už bych tam v životě nic nekoupila! Snubáky budeme mít ale od zlatníka.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chcete krásné prstýnky, nyní se připravuje soutěž RINGS OF THE YEAR AWARDS 2013 - naleznete tam zajímavé kousky. Za mě doporučuji Lukáše Rýdla - objednával jsem tam již několik prstenů a skvělý servis, BISAKU, nebo RETOFY také kvalitní práce! INVENCIE - velice originální a nevšední šperky. Když tak mrkněte do katalogu šperků v tištěné verzi (online zdarma na webu, od strany 117- )
Odpovědět
Profilova fotka
Mám od nich hodně šperků, mají velký výběr, ale snubáky budeme nechávat dělat jinde, nevím jestli dělají i na zakázku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Byli jsme se podivat asi ve 3 prodejnach Aurum. Prsteny nas nenadchly, nic moc vyber. A hlavne nas dost odradilo chovani prodavacek - koukaly na nas, jako bychom je zdrzovali od nicnedelani a navic stylem 'na vas to tu bude drahy'. Takze tam prsteny kupovat urcite nebudeme.
Odpovědět
Ahoj, tak jsem to před půl rokem riskl i přes recenze, že vypadávají kamínky a mohu tedy potvrdit. Je to cca půl roku, co jsem požádal o ruku, samozřejmě s diamantem, a dopadlo to tak, že ho nastávající před 2 dny hledala 3/4 hodiny po celém ubytovacím objektu, protože jí jen tak vypadl... Naštěstí našla, takže hurá na reklamaci... V Klenoty AURUM nic s drahým kamenem nekupovat!!!!!
Odpovědět
Mám s nimi taky špatnou zkušenost! Chování přesně jak popisuje @livia7 :-) Koukali na mě, jak kdybych neměla na rohlík jen proto, že můj zásnubní prstýnek se jim zdál malý. Ale že mám velikost prstu 45-46 a tudíž nemůžu žádný krávy velký, to slečně nedošlo. Nechala jsem si ukázat prstýnky Retofy, zase koulení očima ve stylu "ty na to nemáš". Vrchol byl, když přišla další zákaznice, která měla evidentně větší prstýnek a taky se chtěla podívat na Retofy, paní mi vyrvala plato s prstýnky z ruky a bez jakéhokoliv komentáře či omluvy to začala ukazovat slečně. Krám sem opustila a už nikdy se tam nehodlám vrátit, v zápětí mi řekla kamarádka, že prstýnek taky už reklamovali 3x a vždy problémy. Moje vysněné Retofy nakonec máme ještě o 5000,- levnější přímo z katalogu a už se těším až nám přijdou :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?