Kde vybrat kvalitní snubní prsteny?

Dobrý den, doporučil by prosím někdo kvalitní prsteny za rozumnou cenu? Idealne Hradec Králové a okolí. Zvazovali jsme Brilas, ale recenze nejsou moc lichotivé. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba se zkuste projít po okolí a oslovit menší místní zlatnictví. Ještě jistě najdete řemeslníky (ze staré školy nebo novou generaci), kteří vám udělají prsten na míru a to včetně designu a konzultace za slušnou cenu. Dost zlatnictví nemá webovky, o to více třeba oceníte osobní přístup a řemeslnou práci na míru. Jinak na googlu "běžných" zlatnictví nemalé množství, takové prsteny má ale hodně lidí. Hodně štěstí s výběrem :)
Odpovědět
Děkuji Vám :-)
Odpovědět
Take doporucuji obejít menší zlatnictví. Nepřistupují k vám jako k dalším v řadě a jde se domluvit na všem možném, xož i sériovýchbprstenů nelze.
Odpovědět
My máme prsteny od rodinné firmy Žaba ze Smržovky, cena bezkonkurenční, obrovský výběr, udělají Vám prstýnek klidně i dle vlastního návrhu, jsme moc spokojení. https://www.prstenyzabka.cz/. Co jsem zjišťovala ceny v HK a okolí, tak se to vůbec nedá srovnat.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na zakázku od zlatníka, Snubní prsteny Baroň. Sídlí v Ohrazenicích u Turnova, to z Hradce není nijak daleko. Výhodou je samozřejmě konzultace, kvalitní ruční práce a hlavně objasnění problematiky snubních prstenů, což je obor daleko rafinovanější, než bych byla sama řekla.
Odpovědět
@pirek Děkuji
Odpovědět
@ardent1 dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?