Kde si nechat udělat snubní prsteny v Brně ?

Ahoj. Svatbu máme 16.8.2008 a ještě nemáme prsteny. Můžete mi prosím doporučit nějakého šikovného zlatníka ? Potřebujeme prsteny v ceně tak do 10.000 pro oba dohromady, ale nevím jestli je to dost peněz, jestli to není málo. Našel jsem tento odkaz: Ladislav Kouril máte někdo zkušenost ? Děkuji moc. Tom
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky mi máme prsteny od teto firmy a jsme moc spokojeni jsou z brna a muzes se knim zajit podívat na vzorky do dilny přímo a do deseti tisic maji hodne vzorku napriklad v tedle kolekci originalni-sperky tak drzim palcíky at ti to dobre dopadne a vyberete nejaky pekny :-)
Odpovědět
Ahoj Tome, my jsme si právě nechali dělat prsteny u pana kouřila, na kterého máš odkaz, byla s ním výborná spolupráce, donesla jsem mu předlohu prstenu a udělal to co jsme chtěli. Můžeš si buď vybrat u něho ze vzorníků prstenu nebo mu dát fotku jiných prstenů a on ti to udělá. my jsme mu dali předlohu a udělal to podle ní. naše prsteny od něho jsou 720 a mám ho i v albu http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
V rotaxu mají velký výběr. a navíc si můžeš v klidu sama prohlíýet prsteny, prtože tam mají chafo vzorků
Odpovědět
omlouvám se za překlepy! Po ránu mi to moc nejde. My jsem právě tento týden byli objednat prstýnky. Prochodili jsme hodně obchodů, ale doopravdy největší výběr mají v Rotaxu
Odpovědět
My máma taky Rotax. A pro "výrobu" prstýnků můžu doporučit zlatnictví Karát, mají také vlastní dílnu, nebo jak se to mu říká, a při zakázce nad 1000,- dávají 20% slevu v jejich výrobně v Kr.Poli, co už je na ceně prstýnků znát. Mám od nich zásnubní. ;-)
Odpovědět
V rotaxu dostaneš 1000 slevu pokud máte oba trvalé bydliště mimo Brno a pak ještě 1000 slevu na koupi hodinek.
Odpovědět
mám tam špatně upravený odkaz na můj prsten, tak je to http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji pana Kouřila super ceny. Stačí ho zadat do vyhledávače
Odpovědět
Ahoj, my zkousime Mogati - dej si je do vyhledavace. Domluvila jsem se s panem majitelem, ze nam poslou vzorky vybranych prstenu ve stribre postou, meli by prijit pristi tyden, tak uvidime, jak se nam to bude libit :-)
Odpovědět
Taky můžu doporučit pana Kouřila..máme prstýnky doma a jsou fakt nádherné má i prezentaci na webu a pokud za ním dojdete ukáže vá vyrobené i vzorník a fakt su spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, i já můžu doporučit pana Kouřila. Dávali jsme vlastní zlato a prstýnky stály 5.260,- Kč (kombinace bílého a červeného zlata+diamant). Verča
Odpovědět
Ahoj, dnes jsme zašli do Rotaxu a měli tam prsteny od firmy RETOFY a hodně se nám líbily. Takže asi v úterý zajedeme do Rožnova pod Radhoštěm.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj! My budeme mít prstýnky taky od pana Kouřila (kombinace bílého a červeného zlata). Tady jsou jeho stránky: http://www.snubni-prsteny-lk.cz/
Odpovědět
Omlouvám se za ten kontakt, nějak minedošlo, že se sem nesmí dávat adresy.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme od Red and Cube, jsou krásné!
Odpovědět
my mame koupene ve zlatnictvi na Palackeho tride :-) Maji velky vyber, ale to maji skoro v kazdem zlatnictvi. Nejlepsi je vedet aspon trosku co by jste chteli !-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsme si včera donesli prstýnky z Karátu. Jsou opravdu moooc pěkné - skoro přesně podle fotky, kterou jsme si přinesli. Dělali nám je na zakázku v Kr.Poli a stáli jen 5.020,- jsme moc spokojení a můžeme jen doporučit. 8-)
Odpovědět
Janushek - a opravdu dávají tu 20% slevu? Já jezdím každý den okolo a pořád to tam mají napsané...
Odpovědět
Profilova fotka
Blani: asi ano, protože já mám prstýnek s diamantem (vel. 54 - 4g) a budoucí manža má velikost 70!!! Takže to bylo levné ikdyž jsme měli svoje zlato ;-)
Odpovědět
blanka. k : v Karatu v KR. Poli k maji slevu 20% ale netyka se to zakazek. Jak mi bylo vysvetleno, snubni prsteny jsou zakazka a te se sleva netyka :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nám přišli prstýnky od originalni-sperky.cz tetkom v pátek a nadhera :-)
Odpovědět
Ahoj holky,náhodou jsem narazila na vaše téma,...vybrala jsem si snubní prsteny od Rotaxu,jsou nádherný,ale ta cena je taky trošinku větší.Jennifer můžu se zeptat,je možný donést obrázek panu Kouřilovi a nechat si prsteny udělat podle obrázku z jiného klenotnictvi??
Odpovědět
Profilova fotka
monnco, odpvím Ti za Jennifer - ano, u pana Kouřila je toto možné. Taky jsme mu dávali pouze fotku, podle které nám prstýnky udělal. Pozítří si jdeme pro ně :-)
Odpovědět
morie,mnohokrat ti děkuju za radičku,doufam že se Vám povedou :-) takže to tam určitě zkusím!!!
Odpovědět
Mericka - to máte od stejné firmy, my je snad budeme mít tenhle týden, už se těším - to jsem opravdu ráda, že se Vám povedli ;-) Jaký máte vzor??
Odpovědět
my si nechali dělat prstýnky v Rotaxu na Jánské. Doporučuji, příemné prostředí a čas vybrat si ty pravé... jen mají asi divné měrníky nebo my měli v létě oteklé prsty, neb nám oběma jsou přes zimu prstýnky klasicky na levé ruce velké, takže je nosíme na pravé... Teda já teď vůbec-kvůli otokům v těhotenství jsem jej na chvilku sundala.
Odpovědět
Profilova fotka
já s Rotaxem na Jánské nemám příliš dobré zkušenosti, paní vypadala, jako že ji velmi obtěžujeme....byla hrozně nepříjemná, jen se na nás šklebila, předhazovala nám jedno plato s prstýnkama za druhým, po 15 min., kdy mi už všechny prstýnky splynuly do jednoho, jsme se s ní chtěli slušně rozloučit a odejít a ona na nás vyštěkla:"to si jako nic nevyberete!!!tak sbohem"...tak jsme vzali nohy na ramena a utekli.... :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojte chcela by som sa spytať,či ma niektora z vas skusenosti z firmou Moganti sidlia v brne.Ja som videla ich prstienky v bratislave na vystave a pacili sa mi..Chcela by som vedieť vaše skusenosti dakujem..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky je možné někdě v Brně sehnat pár snubních prstenů, kdy je jeden z oceli a druhý z bílého zlata??? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
kachorka, obávám se, že ne - já se o to taky zajímala, sice ne nějak moc - nechodila jsem do zlatnictví, spíš jsem sondovala tady... a podle mě to bude v zlatnictví problém.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?