Kde si můžeme ukout (ukovat) svoje prsteny? Na Moravě

Profilova fotka
Ahoj, moc se mě zaujala možnost, výroby vlastních snubních prstýnků, ale bohužel jsem našla kontakty jen na hooooodně vzdálené kováře. Nevíte o někom, kdo by se tímto zabýval na Moravě? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@timton kontakt na moravskeho kovare bohuzel nemam, my si byli prsteny kovat u Pribrami. Ale muzu rict, ze je to uzasny zazitek a podle slov naseho kovare k nim jezdi i lide z Moravy. Samotne kovani a nasledna uprava trva tak 4-5 hodin, pak si prsteny muzete odvezt domu, takze by se to dalo zvladnout jako jednodenni vylet.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás sice není možné prsteny přímo kovat, ale můžete se na postup výroby přijet podívat a spojit to s výletem do Podkrkonoší. Případně zkuste oslovit někoho z místních kovářů, jestli by Vás do dílny pustili. Trochu se ale obává, že je to jednat trochu nebezpečné, ale také o časové náročnosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@palomitacheca - mohu se zeptat, kde konkrétně jste byli kovat prstýnky? děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, obnovuju diskuzi. Měl by někdo tip, kde by se dalo vyrobit si vlastní prsteny? Nejlépe Středočeský kraj, případně Vysočina.
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd My jsme byli kovat v Kovářství Kočí v Hluboši, to je kousek od Dobříše a bylo to super, můžu jenom doporučit. :-) Klidně se ptej.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?