Kde seženu tyto/podobné snubní prstýnky z bílého zlata?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych poradit, kde sehnat tyto nebo podobné prstýnky z bílého zlata? Tyto jsou od Rýdla, ale vyjdou skoro na 15tis. a to se mi dávat nechce :( Nějaké tipy na snubáky kombinace lesk a mat, dámský s kamínkem? :) Kde jste kupovali vy? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo tyto od Goldex? :)
Odpovědět
Můžete se zeptat v klenotnictví, kde šperky vyrábějí, na kolik by to vyšlo u nich.
Odpovědět
Pokud chcete takove pekne, tak se pod 15.000,- moc nedostanete.....
Odpovědět
souhlasím s @simona007, ta cena odpovídá. Rýdl je kvalitní a má rozhodně slušný poměr cena/výkon - je teda i výrobce, takže vám je kdyžtak doupraví podle představ, dokonce mají i doživotní servis na obnovu povrchu. Takže jestli chcete bílé zlato s kamínky, tento typ, tak bych zůstala u toho Rýdla. My tedy u nich kvůli přítelově ekzému vybrali palladium a je od bílého zlata k nerozeznání, naprosto, tak můžete zkusit i jiný kov, jestli chcete nižší cenu, popř. variantu se zirkony/úplně bez kamínků.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud vam jde vylozene o cenu, bezte do oceli nebo titanu. Je cca o rad levnejsi a tvrdsi nez zlato. Se zlatem se moc niz nedostanete..
Odpovědět
@mish_ka taky budeme mit palladium od Rydla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já objednávala přes internet - Zlatnictví Rakušan http://www.nejlevnejsi-snubaky.cz/nab... - máme stříbrné, právě kvůli ceně a jsou krásné a není pořádně poznat rozdíl mezi stříbrem a bílým zlatem, rozhodně nelituju. Vyšly nás asi na 2200Kč i s poštovným.... A co se týče zlatnictví - pan Rakušan je velmi milý a ochotný pán, stačí zavolat, když je nesrovnalost a všechno napraví... My měli malý prstýnek pro manžela, ale zavolala jsem, nechala jsem asi za 100kč zvětšit a bylo :) Takže jestli nechcete dávat 15tisíc za prstýnky, tak volte stříbro...
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak na bílé zlato je ta cena optimální, levnější těžko seženete... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@hanka_michal dobrý den, chci se zeptat, vy jste platili u Rakušana extra porodiovani zvlast nákych 250,- za pár , je to pár korun ale jde mi o princip.
Odpovědět
Profilova fotka
@erinez dobrý den, já myslím, že máme jen stříbro bez rodiování... protože jsem nic navíc neplatila....
Odpovědět
Profilova fotka
A nemohla by jste mi poslat fotečku na ruce prosím:o)? a jste s nim spokojena? pořád o rakušanovi přemyšlíme, chceme si potom nechat bílé zlato ad žabky ale ted je tolik investic že bychom se zblaznili, do toho ještě čekame:o) Děkuji:o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@hanka_michal prosím a jak prsteny vypadají teď? =) chceme od nich také kupovat.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja s nim delam naprosto vsechno, nesundavam ho a za me teda dobry. Je videt opotřebení, ale fakt ho mam na ruce porad. Zkusim nafotit. Nazivo ty skrabance nejsou tolik videt, jako na fotce. :-)
Odpovědět
Ja po vybirani Rydl a Bisaku nakonec sloncila u pana Kourila v Brne. Myslim, ze umi i takovehle nebo podobne prstynky, zkus mrknout. Libilo se nam, ze jeho prstynky byly asi o tretinu levnejsi nez zminena dve zlatnictvi a pritom rozhodne nejsou osklivejsi, tenci, s mensimi kameny a tak :) Alespon pokud muzu soudit z prodejny, protoze prijit maji az za mesic (uz se nemuzu dockat :D). A hrozne moc kazdemu doporucuju jit prstynky nejdriv vyzkouset, nez je pujde objednavat. Ja si nakonec vybrala uplne jiny styl, nez jaky jsem puvodne chtela. Hanka
Odpovědět
Cena podle mě odpovídá, levnější z bílého zlata těžko... A jeden dodatek - taky se mi hrozně líbila kombinace lesk/mat, ale pan Benc http://www.klenotybenc.cz/ nám to vymluvil, ten mat se strašně brzo ošoupe a nevypadá hezky...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme prsteny z bílého zlata za 10 000 Kč. Někdy stačí místo projíždění internetu a nakupování u velkých značek zajít do nejbližšího malého zlatnictví. Nebo další tip od kamarádky: Zkuste svatební veletrhy, při objednání prstenů na místě dávají i poměrně velké slevy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?