Kde sehnat snubní prsteny v PLZNI?

Profilova fotka
Ahoj holky z Plzně a okolí, nemáte prosím některá tip, kde sehnat nějaké levnější prsteny? Dnes jsme se byli se snoubencem kouknout ve městě a moc prstýnku se mi tam nelíbilo. Zalíbily se mi jedny v solní ulici (Zlatnictví Valentina), akorát ta cena byla pro nás vyšší- dámský za 8000 a pánský za 9000. I když tam měli 25% slevu, tak to je pro nás hodně. Brala bych nějaké prsteny okolo 10 000. Přikládám fotku, jaké prsteny se mi líbily. Chtěla bych bílé zlato, aby to nebylo moc úzký a i tloušťka prstýnku aby nebyla moc hubená, aby ten prstýnek něco vydržel. Všimla jsem si, že často je dělají hrozně hubené.. Děkuju za všechny vaše rady:)
Odpovědět
My máme prsteny na míru dle našeho návrhu od Fišera, malinké klenotnictví v domečku na začátku saskeho mostu (ve směru od Kauflandu). Cenové se asi nedostanete níž, ale my jsme moc spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca tam jsem take chtela jit, ale nakonec jsme se tam uz nedostali..byli jsme snad vsude. A muzu se zeptat, na kolik vas vyjdou a jak budou vypadat?:) Take smerem k Plaze je male zlatnictvi, kde prsteny vyrabi na miru a i vykupuji zlato. Mame doma nejake nenosene zlate nausnice, tak premyslim, ze by se to vyplatilo to zlato prodat a pak si nechat vyrobit orsteny na miru.
Odpovědět
My máme prsteny z okotoko.cz, jeslí jsme si je vybrat do Plzně z Brna. Výborná domluva, všecko podle našich představ. Akorát je potřeba počítat s tím, že výroba trvá trochu déle. Prstýnky mám v albu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?