Kde jste vybírali snubní prsteny? Zlínský a Olomoucký k.

Muzete mi poradit kde jste vybirali snubni prsteny ve Zlinskem ci Olomouckem kraji? Pochazim z Valasskeho Mezirici, ale ziji v zahranici a prsteny proste nechci kupovat v radovem zlatnictvi, radeji bych mela specialisty na snubni a zasnubni prsteny, pripadne opravdu velke zlatnictvi se sirokou nabidkou. V zari je chceme vybirat a ja orpavdu nevim kam nejlepe zajet... :-| Dekuji za tipy, pripadne cenove relace vasich prstenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita My jsme ze Vsetina a ty "prave" jsme objevili v Brne.Tady v okoli to je takove slabsi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita My jsme již několik let věrni zlatnictví U Růženy v Uherském Hradišti, a proto byla jasná volba tohoto zlatnictví i pro snubní prsteny (mimochodem i pro zásnubní prstýnek a mnoho dalších krásných věcí, kterými jsem byla obdarována od mého milého:) ). Výběr mají velký (pro nás až moc-ze začátku jsme nevěděli pro které se rozhodnout), ale když nám ukázali hotovou zakázku pro jedny snoubence-najednou jsme měli vybráno - výsledek mám v albu (značka Primossa). Přístup ze strany prodavaček je taky na jedničku, ceny jsou (alespoň pro nás) přijatelné (nás prsteny měli vyjít na 13.000,-, ale vzhledem k tomu, že jsme si dali nějaké vlastní zlato, nás snubáčky v konečné fázi vyšly na krásných 7.300:) ). Toť moje postřehy při výběru snubních prstenů;)
Odpovědět
My máme prstýnky z Uherského Hradiště zlatnictví Filip. Jsme maximálně spokojeni. Zlatník nám udělal prstýnky podle našich představ a přání. A hlavně přesně na míru - jelikož mi byla velikost 50 malá a 51 velká, tak udělal 50,5 a u přítele to bylo podobné 67,5. Byli jsme i na zkoušce (než je dokončil), což nás docela překvapilo :-) Ale bylo to fajn, aby si byl jistý, že nám to sedí. Co se týká ceny - donesli jsme si vlastní zlato a doplatek byl pouze 5100,-. Taky milé :-)
Odpovědět
@eri86 jeeee ze vsetina? a na profilu vidim, ze jste meli Mlynkovi, taky si na ne asi brousim zuby, tak uvidime. Mas nejake dalsi dobre tipy? Hostinu planujeme na nejake horske chate, ale budeme to objizdet az v pulce srpna...
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita A co vsechno jeste nemas zarizene?My to meli na hotelu Solan,muzu doporucit.A kde bude obrad???
Odpovědět
No jelikoz svatbu planujeme az na zari 2014, tak nemame jeste zarizene nic. Bydlime v NL, do Ceska zas tak moc nejezdime, tak proto takove silenstvi dopredu. Budeme ve Valu prave v zari, pak na Vanoce a pak pokud bude potreba na jare, ale to je asi tak vsechno...proto dopredu vsechno zjistuji, abych co nejvice veci zaridila co nejdrive... Jaci byli na Solani? My to planujeme pro 100 lidi, tak otazka, jestli bychom se tam vesli. A jaka s nima byla domluva, pripadne bylo mozne si vzit vlastni alkohol ap? Obrad chceme v kostele...ale budu muset zajit za fararem a poptat se, jelikoz pritel je katolik, ja evangelik...tak jestli s tim nebudou opletacky a jak se to da udelat u mezinarodni svatby.
Odpovědět
@eri86 oops zapomnela jsem dat odpovez...tak at mas upozorneni:)
Odpovědět
@kapacita Já mohu vřele doporučit prodejnu Stříbrnictví na náměstí ve Valmezu (mají i internetové stránky) V nabídce mají stovky druhů snubních prstenů a různých cenových relací. My jsme si pořizovali za 14 tisíc a opravdu krásné a neokoukané.
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita Pisnu ti do IP :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?