Kde bych sehnala pěkné stříbrné snubní prstýnky?

Profilova fotka
Zdravím všechny, nevíte, prosím, někdo kde bych sehnala pěkné stříbrné snubní prstýnky a třeba i s nějakým kamínkem? S přítelem jsme se dohodli, že z úsporných důvodů nebudeme vyhazovat peníze za zlaté, když pěkné snubáky jsou i ze stříbra za úplně jinou cenu a nakonec to ani nikdo na první pohled nepozná ;-) Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím, tak my si přivezli prstýnky z dovči z Egypta stříbrné s kamínky vypadají jako platinové nádhera a vyšly nás na 1500,-Kč
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.snubniprsteny-goldex.cz/st...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i když stříbrné snubní prsteny také nabízíme, příliš je nedoporučuji - stříbro je měkký kov, snadno deformovatelný a podle mého názoru by snubní prsteny měly být odolnější ;-) Zkuste pouvažovat o prstenech z oceli či titanu - jsou také za velmi přijatelné ceny a mnohem více vydrží.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, je pravda, že stříbro je opravdu měkký kov. Můžu Vám doporučit kov - Palladium patří do skupiny tzv. drahých kovů, stejně jako platina, zlato a stříbro. Jedná se o jeden z nejtvrdších kovů, tudíž je odolnější vůči opotřebení, více než bílé zlato. Palladium má navíc jednu velmi důležitou vlastnost - je to stálobarevný kov, tudíž u něj během nošení nedojde k tzv. jemnému nažloutnutí, jako u bílého zlata, což bývá způsobeno opotřebením rhodia. Prstýnky Vám díky tomu opravdu dlouho vydrží. Dále se jedná o hypoalergenní kov bílé barvy s jemným nádechem do šeda. V neposlední řadě je i cenově dostupnější než zlato, což těmto prstýnkům jen přidává na atraktivitě. Navíc snubní prsteny z palladia je možné do budoucna velikostně měnit, obnovovat povrch (lesk, saténový mat, pískování, diamantový mat)atd. Pokud budete mít čas můžete se přijít podívat do jedné z našich prodejen, kde Vám ukážeme modely snubních prstenů, které vyrábíme z palladia. Mějte se hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme stříbro-rhodiované nebo jak se to jmenuje, ale bylo to ryze z finančních důvodů, protože jsme si svatbu platili sami a nechteli jsme "zbytečně" utrácet . K 5-ti letému výročí svatby si chceme pořídit úplně stejné, ale z bílého zlata...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, snubní prsteny ze stříbra jsou velice oblíbené. Jak říkáte, na první pohled není poznat, že jsou stříbrné. Měkkost kovu způsobuje, že se prsteny snadněji odřou. Protože však nabízíme silné snubní prsteny - šíře 5mm, k jejich deformaci prakticky nedochází. Po poškrábání je možné prsteny lehce přeleštit, takže budou opět jako nové :) Osazení prstenů kameny není problém :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?