Kamínky ve snubnim prstenu ano či ne?

Ahoj holky , řešíme momentálně snubní prsteny.. mě osobně se líbí jen takové ty tenké pro chlapa spíše nezdobene a pro mě prave docela hodně. Líbí se mi tenký prstýnek na horní části cely zdobený kamínky... slyšela jsem názory , ze není dobrý dávat tolik kamínků jelikož časem zajdou, ze se mezi kamínky časem drží prach a nepořádek a hlavně opravdu časem padají. Ze mám zvolit raději něco bez kamínků nebo aspoň s co nejméně kamínky. Co si o tom myslíte nebo mate nějakou zkušenosti prosím? Popřípadě jaké kamínky zvolit ? Zirkon , briliant , diamant? 🤷‍♀️ A ještě od koho prosím mate snubní prsteny? Moc dekuju!
Odpovědět
@katakuba Taky se mi líbí kamínky. Na zásnubními je mám u kraje hned vedle sebe a chtěla jsem tak i snubní, jenže mi to pan zlatník vymluvil, že se časem mohou poškodit a vypadat. Takže jsem zvolila kamínky uprostřed,dál od sebe, ať jsou usazené každý zvlášť a jen 3 ks kdyby bylo potřeba časem změnit velikost. Protože už to má být na celý život, mám diamanty :) Mrkni mi do alba 😉 Vše,co má nějakou strukturu se časem zanese, je potřeba to čistit. Zásnubák si občas strčím do ultrazvukové čističky na brýle 😁 ale bacha,ty kamínky tam právě můžou vypadat.
Odpovědět
@snahnah Mě se prave líbí přesně to jak říkáš ze to vymluvil ten zlatnik a prave toho jsem se bála no... každopádně to ještě poradně promyslim. Dekuju!
Odpovědět
Briliant je totéž co diamant, jen je vybroušený. Pokud kameny, tak jedině brilianty, když to má být na celý život. Nezajdou, neničí se, neztrácí lesk. Mám briliant v zásnubním prstenu, ve snubním mám devět maličkých a nosím i eternity prsten, který vypadá jako Váš vysněný snubák-v horní části má 11 briliantů. Kameny pevně drží, nepadají. Záleží na kvalitě zlatnické práce.
Odpovědět
@carvcoolka Ahoj, můžu se zeptat, odkud je ten tenký? Připomíná mi můj <3
Odpovědět
@kristynasam Dělal mi ho na zakázku místní zlatník. Brilianty jsem měla vlastní a zlatník jim uzpůsobil vsazení do prstýnku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?