Kam pro ocelové snubní prstýnky v Praze? Poradíte?

Hledám obchod, kam bych se mohla jít podívat na ocelové prstýnky "naživo". Velký výběr jsem našla jen na e-shopech, ale na vlastní oči to může být jiné...
Odpovědět
Profilova fotka
Snubní prsteny od nás, které nejsou vyráběné na zakázku, ale máme je skladem, si můžete objednat v e-shopu a na našem výdejním místě v Praze napřed prohlédnout a teprve poté se rozhodnout, zda je zaplatíte či ne. ;-) U ocelových snubních prstenů, které jsou vyráběné na zakázku (poznáte snadno podle delšího dodacího termínu) pak samozřejmě také máte nárok na odstoupení od kupní smlouvy, nebudete-li s výrobkem spokojena. Podmínka je, že se nejedná o okrajové velikosti (do vel. 50 a nad 70) a prsteny jsou bez rytiny. Tak se k nám mrkněte, případně ráda odpovím na Vaše další otázky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem z Prahy a pro prstýnky jsme byli na Kladně (ok-snubní prsteny). Mají obrovský výběr a ceny mi přišly krásné. Navíc velmi vstřícný přístup. Ale jinak souhlasím, že na fotkách vypadají prstýnky jinak než ve skutečnosti, a hlavně než na prstě. Jeli jsme tam s tím, že máme 3 předvybrané a odjížděli jsme s úplně jinými :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
v naší dílně na Praze 10 si můžete prohlédnout naší nabídku :-) kováme prsteny z chirurgické oceli a damašské oceli přímo na míru :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?