Jaký prsten? Poraďte.

Ahoj holky, Rozhoduju se mezi dvěma snubními prsteny. Ráda bych nějaký trochu netradiční, ale pár lidí mě od toho zrazuje, že snubák má být klasický kroužek a že na těch netradičních se drží špína atd.... Co myslíte vy? Který z nich? :-) Díky moc za názory!
Odpovědět
Za mě ten první ;) ...Je to jako ležatá osmička - znak nekonečna a celkově se mi líbí víc než ten druhý ;)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se taky líbí ten první..
Odpovědět
jako prsten se mi líbí víc ten první, ale jako snubák spíš ten druhý. ..nikdy nevíš, kdy se ti okouká..
Odpovědět
A co myslíte s tou špínou a celkově 'neprakticnosti' toho prvního prstýnků? Máte s tím někdo zkušenost? Jinak díky moc za názory! :-)
Odpovědět
Krásné jsou oba, nekonečno krásný symbol, mi se více líbí ten druhý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám netradiční a jsem ráda. a že nevypadá jak snubák....já vím že jsem vdaná a to je podstatné. Za mě taky ten první
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni ke mne, taky mam netradicni a spina se na nem nedrzi. Pokud v nem teda nekopes zahradku apod ale predpokladam,ze na takovy cinnosti si clovek sunda sperky nebo vezme rukavice. Jedinou nevyhodu po rtemer roce vidim je to,ze mne obtezuje,ze se neda nosit se zasnubnim na jednom prste..nikdy jsem to tak nechtela, ale ted by mi to prislo praktictejsi 8-)
Odpovědět
@lucineni A nosis ho na ruce denně i přes noc nebo ho na noc sundavas? Je taky moc krásnej! I ten panskej... Odkud ho máte?
Odpovědět
Za mě ten první :-) já mám taky netradiční a jsem ráda, že jsem si nevybrala klasický kroužek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ten první☺spíš než špíny bych se bála, že by mi vypadl kamínek. Špínu vyčistite párátkem nebo vezměte do sprchy a gelem nebo jarem. To mi poradila paní ve zlatnictví☺
Odpovědět
Profilova fotka
@vvojacko jak kdy ale casto s nim spim:) ja ho mam na zakazku a manzel ho koupil ve zlatnictvi u nas (Kanada)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mi libil styl toho prvniho. Ale pak jsem si rikala jestli se mi celokaminkovy neokouka. A mam hodne kaminkovy snubak. A ted se mi libi tenhle prsten
Odpovědět
Článek se načítá
Díky holky, taky se mi ten první líbí víc, ale všichni mi odrazují, že snubak má být klasický kroužek atd a ze mi na ruce bude překážet a já to moc poslouchám. :-D Ještě by mi zajímalo - přetáči se vám na ruce, když ten vzor je pouze z jedné strany?
Odpovědět
Profilova fotka
@vvojacko Vzhledem k tomu, že je to vaše svatba a prsten budeš nosit Ty, na řeči bych nedala, vyber si, co se líbí Tobě. Já se vyjádřím k poslední otázce, z přetáčení jsem měla trochu obavy, ale je to ok. Nemám sice snubák nijak výrazný, jen obvodovou linku a kamínky na jedné straně, ale netočí se nic. Jinak k tomu prvnímu prstenu, u pár nevěst tady jsem jej už viděla, je moc pěkný :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme uplnou klasiku nechteli, ale zase nesnasime kaminky. Dlouho jsme hledali, az nas na prvni pohled vzal tenhle :) manzelovi, kterej ho nesundava nikdy, se na nem spina nedrzi. Ja doma na ruce nesnesu ani prstynky, ani hodinky, jakmile za sebou zavru dvere, vsechno musi dolu, nerkuli mit je na noc, a spina se mi v tech otvorech drzela, tak si s nim jednou za cas umeju hlavu nebo nadobi a j zase cistej :)
Odpovědět
Prstýnky budete nosit vy, takže to, jestli je klasický, nebo netradiční může být ostatním jedno. :) Většinou se najde někdo, kdo vám je bude kritizovat. Ať už zásnubní, nebo snubní nebo třeba datum svatby a tak dále. Názory si vyslechněte, ale rozhodněte se určitě podle sebe. :) Já třeba nosím snubní prstýnek na pravé ruce a zásnubní vůbec. Osobně se mi také víc líbí ten první. :) Co se týče nečistot. Je možné, že se vám občas něčím zanesou, ale nemělo by jít o nic, co by nešlo jednoduše a rychle zase vyčistit. Ale jak ráda "slyším" od @lucineni, tak by to opravdu neměl být problém. Prstýnek pro @lucineni jsme vyráběli my. Pokud budete chtít také na zakázku, rádi vám pomůžeme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?