Jaký máte názor na odlišné snubní prsteny partnerů?

Moc se mi líbí barevné kombinace (žluté a bílé zlato) a partner chce prsten jen z bílého zlata. Můžeme tedy vybrat jeden prsten a nechat si ho udělat v různých barvách, ale váhám, docela mi vadí, že bychom měli každý jiný. Co si myslíte o tom, když má žena jiný snubní prsten než muž?
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme to řešit stejně... :) Nám se zase kolekce vůbec nelíbí a jsou zbytečně cenově přemrštěné.. :)
Odpovědět
My budeme mít taky každý jiný...Přítel bude mít úplně hladký úzký kroužek a já chci zase kamínky po celém obvodu. Takto budeme spokojení oba dva a je nám jedno, že nebudou stejné ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, snoubenci volí poměrně často rozdílné varianty snubních prstenů pro NI a pro NĚJ. Některé páry kupují pro muže prsten z jiného materiálu, někdy i zcela jiného typu (zejména v případech, kdy nastávající ženich předem ví, že prsten např. z pracovních důvodů nebude moci nosit). Dámská varianta prstenu se v mnoha případech zdobí kamenem (ať už zirkonem či briliantem) nebo je užší než pánský prsten - takže se také drobně odlišuje. Můj názor je, že by snubní prsteny měly mít nějaký společný prvek, aby bylo patrné, že patří k sobě. Pokud tedy zvolíte dámskou variantu ze dvou barev zlata a pro pána stejný typ jen ze zlata bílého, bude společným prvkem design prstenů. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Můj názor: jeden z vás by měl ustoupit :-)) Taky si myslím, že by prstýnky měly být co možná nejpodobnější.. (i když já budu mít s kamínky a přítel bez, budou ze stejného matroše a velmi podobného designu..)
Odpovědět
Nepřijde mi na tom nic zvláštního, byť my jsme se nakonec shodli na stejných (až na šířku). :-)
Odpovědět
My budeme mit stejne akorát jinou šířku :-)
Odpovědět
Já trvám na stejném, různé (byť s kamínkem) pro mě ztrácí význam.
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít jiný, já potřebují výřez kvůli zásnubáku a chci kamínky, přítel kamínky kolem obroučky odmítá :D nemyslím, že by měli být stejné, pokud se každému z vás líbí něco jiného, proč ne?
Odpovědět
Profilova fotka
my máme každý jiný, já si vybrala hned - máme z chir.oceli - a pro mě to byla láska na první pohled a manželovi jsme stekný prostě nesehnali, ale nakonec má podobně řešený - kombinace bílé barvy se zlazým proužkem a kamínek
Odpovědět
Profilova fotka
Barva není důležitá, každému se líbí něco jiného. Posuďte sami ;-)
Odpovědět
My budeme mit take kazdy jiny :) puvodne jsme se zamilovali do 2 stejnych od Rydla, ale mam malinke prstiky a nas vybrany bude mit 5,5 mm coz nedam dohromady se zasnubakem a ja je pohromade nosit chci. Podle me neni tak dulezite mit stejne prsteny, dulezity je jejich vyznam a symbolika, ten zavazek a touha po tom byt vedle cloveka, ktery nosi ten druhy, az do konce zivota..
Odpovědět
Nevidim v tom jediny problem protoze krome chvile kdy budou pri obradu na tacku nebo kdyz nejaka otravna teticka bude chtit oba videt je nikdy nikdo naraz neuvidi takze nevidim duvod proc by musely byt stejne. Navic teda my jsme chteli pro nevestu takovy aby se zasnubak do prstenu zasunoval a tvorily spolecne jeden prsten aby nemusela po svatbe resit co se zasnubakem takze ani nepripadalo v uvahu ze by stejny prsten mel mit i zenich.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, mrkni ke mě do alba. My máme každý úplně jiný a nevidíme v tom ani ten nejmenší problém :) máme i jiné materiály, já zlato, ženich wolfram :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme každý jiný..a žádný problém v tom nevidím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme každý jiný, přítel prsten nosit nebude tak je celkem zbytečné aby měl prsten zlatý tak jako já, takže má stříbrný kroužek a já mám prsten s kamínky...
Odpovědět
my jsme to tak s manželem vyřešili, on má kroužek ze žlutého zlata a já z bílého s malým kamínkem - vybrali jsme si podle sebe, protože každýmu se líbilo něco jiného a prostě jsme se neshodli na jednom páru. Každopádně když už za prstýnky dává člověk řádově i několik tisíc, tak je blbost aby jednomu partnerovi ležel v šuplíku, protože se mu nelíbí (takhle nám to řekli i ve zlatnictví, je to prý celkem běžné, že si každý vybírá jiný prstýnek :-) ).
Odpovědět
No právě, my jsme na tom podobně. Přítel kombinaci nechce, protože se mu nelíbí a prsten by nenosil. Jenže i tak říká, že neví, jestli prstýnek bude nosit, prý uvidí. Přemýšlela jsem, že se přizpůsobím, jenže pak mi přijde dost líto, když já nebudu mít ten svůj nádherný a on ho nakonec stejně nosit nebude. Takže se momentálně přikláním spíš k variantě, že každý budeme mít jiný, i když nějaká podobnost tam samozřejmě bude...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?