Jaké volíte snubní prsteny? Ocel není dost honosná

Profilova fotka
Ahoj, máme s přítelem takové dilema. Jedná se nám o to, že jsme si vybrali prstýnky z bílého zlata, jelikož je to i tradice, ale vysly by nás na 10 000,- Kč. Tak jsme začali hledat alternativu a líbí se nám i snubní prstýnky z chirurgické oceli v kombinaci se stříbrem. Ale tato varianta mi přijde obyčejná, je to asi tím, že jsme vychovávání v tom, že zlato je drahý kov, tímpádem honosný, ale pokud si vyberu prsteny z chirurgické oceli + stříbro vyjdou nás o 7 000,- levněji a mají i hezké designy. Jakou máte zkušennost a jakou variantu volíte vy? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mrkni na http://www.beremese.cz/forum/show.php... už se to tu probíralo. Já osobně jsem pro ocel. Mám zásnubák z oceli a snubáky spíš váhám jestli ocel nebo titan. Zlato ani nezvažuju - prostě mi přijde takový zastaralý, nebo jak to říct :-)
Odpovědět
Chirurgická ocel není obyčejná, naopak je moderní ;-) . Já bych do ní šla, pokud se vám líbí design, tak proč ne :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít ocel... koukni na web moon Jsou tam prstýnky,u kterých si můžeš zvolit materiál a rovnou ti to tam vypočítá cenu i s rytinou. My budeme volit prostě Moon ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni ke mě do alba... také máme z chirurgické, jsou levné krásné, moderní a víc vydrží. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahojda, děkuji za Vaše názory ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
verru - aha, to je někdy zakládané v roce 2006, to jsem nedohledala, tak jsem založila nové :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem se šla podívat na jeden odkaz na původním tématu a našla jsem prstýnky z titanu a dámské mají i s diamantem a vypadají lépe jak chirurgická ocel a cenově se o tolik neliší, akorát si říkám, jestli nebude problém s rytinou
Odpovědět
Profilova fotka
titan ale prý tmavne, také jsme o nich z počátku uvažovali, ale po roce jsou prý tmavošedé, je tady o tom diskuze však mrkni... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
aha, a to na obrázku vypadají, jak bílé zlato..to je škoda..
Odpovědět
Profilova fotka
No právě... málem jsme do nich taky šli, až holky tady mě na to upozornily. Ta chirurgická je asi nejlepší, když nechceš zlato, stříbro zas nic nevydrží...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme vybrané chirurgickou ocel v kombinaci se stříbrem, viz. mé album, ale pořád nevím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ja mam varianty obe. chirurgickou ocel jsme si vyrala v australii, krasny desing,neokoukane a jak strvorene pro alergiky. jenze svatba byla v cechach, prsty nejsou vedrem tak otekle, tak se asi 8dni pred svatbou vyrabela narychlo varianta 2 bile zlato. jenze svatebni den, nervozita, teplo, prsty opet oteklejsi tak s hodila letni australska varianta. ted v zime ale nosim vezi mensi zlatou, tu ocelovou sundavam pravidelne i s rukavici. manzel moznost zmeny nema, prsten ze zlata jsme jednou navlekli a od te doby neni mozne sundat... :-| asi to tak ma byt. ted jen premyslime jestli se jedne verze nezbavime, ale asi uz si je nechame obe :-N
Odpovědět
Ahoj, my jsme zvolili chirurgickou ocel, vyšli nás na 700,- a jsou opravdu nádherný. A vydrží mnohem víc než zlato nebo stříbro. Hezký výběr mají na nakupnicentrum tečka cz.
Odpovědět
ahojky holky... já jsem byla vždy jednoznačně pro zlato - ale určitě bílé.. Ale vy jste mě nadchly tak tou ocelí, že už teď nechci jinak :o) Dlouho jsem se nemusela rozmýšlet, protože zásnubák mám bílé zlato a už je pěkně poškrábaný a taky tak trochu mění barvu dožluta, jak tady taky někdo psal.. A jestli je ocel odolnější, tak není co řešít..PROSÍM, PROSÍM napište mi nejaké internetové adresy firem do IP, se kterýma jste byly spokojeny... Já mám prozatím vybrány na wéwéwé.nejlepsí-ocelovésperky.cz, jsou to teda přímo snubní - pár za 1400Kč... Ve zlatníctvích moc tedy výběr zatím nemají, spíše prstýnky jednotlivě a nedokázali nám doladit 2 do páru... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravííím, taky jsem byla nejdříve názoru, že budeme mít prstený z bílého zlata. Ale ty co se mi líbí by nás vyšly na cca 16000 Kč;( a to už je docela velká částka. Nakonec vybíráme prstýnky z chirurgické oceli a tím ušetříme 13000 Kč. Jukni na zlato-stribro tečka cz nebo do meho alba z příprav. No není lepší si užít z ušetřené částky třeba dovolenou???;)))
Odpovědět
ahoj! prstynky z bileho zlata se i s kaminkem daj sehnat pro oba do 6tisic. v praze. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem pro bílé zlato ;-) a dá se sehnat i levněji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky.Chtěla bych se zda máte zkušenost s pozlacenými prstýnky z ocele.Chceme si je pořídit,ale máme strach,že se zlato ošoupe.
Odpovědět
Holky taky máme prstýnky z chirurgické ocele, taky jsme si říkali, že to bude levná záležitost a že prostě to bude takové "chudé" tak jsme to vyřešili zirkonem x-) vyšly by nás cca na 15.000,- ale měli zrovna na inetrnetovém obchodě slevu 1+1 zdarma, takže jsme za ně dali 7.500,- máme je slavnostnější a nejsou jen obyč. chirurgická ocel a jsou nádherné, mrkněte mám je v albíčku ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
adamvtriku tečka cz ZAJÍMAVÉ, sice není náš styl...ale pěkné
Odpovědět
Ahoj my máme prstýnky z chir.oceli a nemůžeme si stěžovat. Máme je podle vlastního návrhu foto v albu. Takže za nás doporučuji :-)
Odpovědět
...
Odpovědět
@kavulenka My od Hynka prstýnky máme a jsme nadšení :)
Odpovědět
A dají se prstýnky z oceli zvětšovat/zmenšovat?
Odpovědět
Profilova fotka
@cie mně zlatnice říkala, že se ocel zvětšit/zmenšit nedá....
Odpovědět
@mon_88017 No, já si to právě myslím, což je právě asi ta největší nevýhoda, která mě od oceli odrazuje :-(
Odpovědět
@cie Slyšela jsem právě, že nedají :-| Což mi přijde docela blbé. @temptation My budemem mít nakonec prstýnky ze zlata, dá se na nich ušetřit v případě, že máš doma nějaké úlomky zlata a necháte si je udělat na zakázku, pak zaplatíte jen za práci :-) Já osobně bych asi do prstýnků z oceli nešla, ale je to jen můj názor ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?