Jak široké máte snubní prsteny?

?
Odpovědět
no bývají od 4mm do 6mm většinou, já volím střední cestu :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít 3 (já) a 3,5 nebo 4 mm (přítel). Širší prostě na našich prstech nevypadají dobře...
Odpovědět
My mame oba 4,2 mm ,nam se ty široké nelíbí a ani nam nesluší :-))
Odpovědět
Profilova fotka
My mame 4,5mm. Mne se sirsi nelibi a pritel puvodne chtel 5,5mm ale nakonec taky uznal, ze i na jeho velkem prstu vypada uzsi lepe.
Odpovědět
no my prave mame 5,6 mm a merily jsme to suplerou na prstu a nejak mi to neprislo silny..tak se nechame prekvapit no..:-)..prsty mame docela dlouhy tak by to spatne vypadat nemelo no..co? a chtela jsem uplne stejnej jako ma on..tzn.i sirku
Odpovědět
4 mm ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 4mm a manžel 5mm. Na dámskou ruku mi ty 4mm přijdou jako maximum, širší se mi příliš nelíbí. Ani manželův prsten na mé ruce se mi nelíbí (a to máme ruce stejně velké, mám velké ruce). řekla bych že čím menší ruce a hubenější prsty, tím víc budou slušet spíš menší prstýlky. naopak má-li někdo tlusté prsty, tak prstýnek 2mm široký bude vypadat dost divně - "zakousle".
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 4mm, mám "hubené" místo, kde má být prstýnek a větší kloub, takže je mi prstýnek malinko větší, aby přelezl kloub, pproto jsem volila slabší, jinak by to vypadalo jak kroužek na slepici.
Odpovědět
Profilova fotka
Možná připojím praktickou připomínku, podle čeho volit šířku snubních prstenů: podle mých zkušeností ani tak nezáleží na vzhledu - to je vždy otázkou osobního vkusu. Nicméně pokud chcete nosit snubní prsteny stále a nejste s partnerem zvyklí na masívní šperky, doporučuji zvolit spíše užší modely (do 4-5 mm) - snáze si na jejich nošení zvyknete.
Odpovědět
no ja si zkousela mamky-vim,ze se to nema :-P,a ta mela 5mm a neprislo mi to nejak masivni..no a ty co jsme si vybrali byly 5,6 mm a ani zlatnice na to nic nerikala..tak uvidime..urco budou krasny..:-)....doufam........:-(
Odpovědět
nejak nas ani nenapadlo moc zkouset ruzne sirky..proste takhle byly dany,libili se nam,tak jsme je objednali..no nenapadlo me vic veci..treba si sednout ve svat.satech atd..:-D tak snad bude vse ok..:-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 4mm, přítel 5mm... Ono taky záleží, jestli je zakulacený, nebo ne.. když jsou hrany zakulacené (prstýnek vypouklý-nebo jak to mám popsat), tak se ještě opticky rozšíří..
Odpovědět
Článek se načítá
nene kulaty je nemame,chteli jsme rovny..mozna je zlatnice malinko zakulati,ale takovyty vypoukly nechceme...:-P
Odpovědět
nekdo dalsi? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já 5 mm, manžel 4 mm. Manžel má uzké prsty, ale velký kloub, prstýnek má užší, aby mu šel snáz sundavat. Já jsem jej zúžit nemohla, protože by se tam nevlezly kamínky tak, jak jsem je chtěla.
Odpovědět
Profilova fotka
ja ani nevim jak mame siroke a popravde receno jsme to neresili pac jsem si vybirali podle vzhledu a ani jsme se na sirku neptali a jestli nam to rikali tak uz si to nepamatuju :-)
Odpovědět
Ja 5 přitel chtěl 7... a musim uznat že mu 7 fakt slusi, sama prodavacka uznala, takze zalezi na vas :)
Odpovědět
Ja 5, pritel 7mm
Odpovědět
Já 4 mm, snoubenec 5 mm. Oba máme kratší prsty, takže široké prstýnky nám nesluší.
Odpovědět
Já mám také 4 a přítel 5.
Odpovědět
Přítel 5,5 mm a já 5 mm
Odpovědět
já mam 5mm a přítel 7mm
Odpovědět
my máme 5 mm :-)
Odpovědět
@kacenkabj a zda se vam to moc siroky?
Odpovědět
Profilova fotka
@monickamona My vypouklé taky nemáme... jenom říkám, že nám to zlatník vysvětloval a ukazoval.. ale ne na našich prstýncích... ;-)
Odpovědět
@monickamona ja jsu spokojena :-) a pritel taky :-) je to vec vkusu a názoru...
Odpovědět
Profilova fotka
my máme 8mm
Odpovědět
@kacenkabj jj a můžu se zeptat o kolik máte větší vel.snuvních prstýnků než normálních,když jsou takhle široké?..jestli teda máte větší vel...:-) moc díky..nikde jsme je nezkoušeli tak tak nějak nevím .-D
Odpovědět
jejda ted mám uplně depresi,aby nebyly hrozně hrozný..:-( ..ale ne,nebudou..jsou to symboly naší věrnosti a jako takový nemůžou být ošklivý ani kdyby chtěli... ;-)
Odpovědět
Já mám 3mm, manžel 4 mm a já nosím vedle snubáku ještě zásnubák (cca 1mm). Máme oba spíš drobnější ruce a silnější prsteny jsme nechtěli, nelíbí se nám. Ale každému sedí a líbí se mu něco jiného. :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?