Jak budete aranžovat prstýnky na obřad ?

Ahoj nevěsty ! Už jste přemýšlely jak budete aranžovat prstýnky na váš obřad ?! Já už též přemýšlím o něčem pěkném, ale už teď vím, že nechci polštářek... Těším se na všechny inspirace !! ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Měli jsme moc hezkou květinovou vazbu, speciálně pro prstýnky. Fotka je pořízená až několik dní po svatbě, tak už to není úplně nejčerstvější, ale bylo to vážně krásné. Na druhou stranu, je to jen na takovou chviličku, že nemá smysl si s tím moc lámat hlavu. Jsou důležitější věci :-)
Odpovědět
Zdravím, já si na ně udělám misku. Dle návodu - http://www.wedme.cz/magazin/diy-udele... . Na Fleru se dá sehnat v různých variantách, dle přání. :-)
Odpovědět
@moncia Jj, je to jen taková drobnost, ale chci se zamýšlet i nad některými podobně nedulezitych drobnostech :-) O živých kvitkach jsem už taky uvažovala :-)
Odpovědět
hnízdo s mechem
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Já nechtěla polštářek, tak jsem si koupila barvy na sklo a dopadlo to takto :-D Svatbu jsme ladili právě do fialovo zelené.
Odpovědět
@jamesie vypadá to hezky ;-) Zajímavý nápad ;-)
Odpovědět
Já si vyrobila truhličku, aby to bylo uzavíratelné, na obřad se otevřela. Stále ji používáme, když si prstýnky sundáme, aby měly své stálé místo... Mám fotku na blogu v albu z příprav :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba takhle... :-)
Odpovědět
já měla připravenou bílou mističku, ve které byl nasypaný zelený písek. Z květinářství jsem měla nařezané kytičky, které jsem měla v kytici - abych si mohla vybrat co se mi tam líbí nejvíc. Svědkyně, která mi na místě mističku připravovala mi tam nakonec nasázela ty kytky všechny a prstýnky na písek položila, místo toho aby je tam zapíchla. Když jsem to viděla, skoro mě trefilo :-D A před nandaváním prstýnků jsem do něj musela fouknout, abych se zbavila toho písku, co byl po celém jeho obvodu. Takže, i když mistička nebyla vůbec tak jak jsem si jí představovala - mám i na to alespoň veselou vzpomínku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Původně jsem chtěla polštářek, ale teď mi to přijde jako kýč. Tak to asi vyřeším nějakým malým táckem s krajkou a kytičkou. Prostě nic přeplácaného.
Odpovědět
Me se líbí takto :)
Odpovědět
@martinau5 no právě, polštářek taky nechci 8-) Jsem moc ráda za všechny nápady, co posíláte, děvčata :-) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@m4ruun tohle je taky moc hezké :-) Jen mě uplně nenapadá, kde bych naháněla tak hezkou truhličku ;-)
Odpovědět
@marcetta :-D :-D :-D Kamarádce bylo evidetně ostatních květinek líto, tak ti je tam dala všechny :-D
Odpovědět
@serehe ja uz po ni koukala a nejspíš koupím dřevěnou obyčejnou a ozdobim krajkou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@modrokvet kolik by to prosím stálo?
Odpovědět
@modrokvet tohle vypadá super, svatbu budeme mít na horách, tak něco takového by taky přicházelo do úvahy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral Záleží na množství a druzích použitých květin po obvodu, cca 200-300 Kč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít takto. Možná ještě nějak dozdobím, ale moc mě nenapadá jak. Pak se pěkně využije i po svatbě na odkládání.
Odpovědět
@serehe já jsem jí to pak říkala a ona, že se jí to tak prý líbilo, proto tam dala všechny :D
Odpovědět
my budeme mít nejspíš něco takového - ale slunečnice nebude živá - záleží, jak se mi povede :-)
Odpovědět
@kachna001 to je taky zajímavý !!! Pořád u mě tedy převládá rozhodnutí, pro živé květiny i pod prstýnky 8-)
Odpovědět
živé květiny jsou nádherné, to rozhodně nikomu vyvracet nebudu :-) já se ale rozhodla pro co nejméně výzdoby z živých květin, protože mě pak vždycky mrzí, když zvadnou a nezůstane nic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já na netu narazila na skořápku z kokosu s mechem... A vzhledem k tomu, že budeme mít svatbu celou od obřadu až po večerní oslavu v restauraci která je zapadlá lehce v lese, tak se mi to moc líbí a už jsem zaúkolovala taťku kutila, že mi zajistí pěknou skořápku od kokosu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jsem barbar, ale nejspíš zůstanou jen tak na talířku... nechce se mi to hrotit, budou důležitější věci na řešení...
Odpovědět
@rokallli já určitě jsem PRO mech :-) Máme svatbu na horách, tak pár artefaktů patřících přírodě bych tam rozhodně chtěla ...tedy, majestnátnost lesa lemující celé okolí se nedá přehlédnout neb chata je na vrcholu sjezdovky 8-) 8-)
Odpovědět
@luccien tak to rozhodně jsou důležitější věci.... jsem jen zvědavá.... řeší se tu délka prskavek, proč ne tedy styl, jakým budou "servírovány" prstýnky při obřadu....
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe jasně... doufám, že se můj komentář nikoho nedotkl... Pokud máte čas a chuť se tím zabývat a řešit to, proč ne... Já to vzhledem ke stylu naší svatby (svatební oznámení ve stylu "svatba povolena") vidím buď na obyč. talířek, nebo na talířek s pískem (mám trochu strach, abych pak neměla písek všude...)
Odpovědět
@luccien jistě ne, v pohodě ;-)
Odpovědět
@serehe Nám to chystala matrikářka,měli to moc hezky udělané-nízká široká sklenka na stopce,v tom barevný písek,a v tom zapíchlé naše prstýnky
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?