Hledáme snubní prsteny z červeného zlata, máte tip?

Hledáme klasické oblé prsteny bez vzoru a kamínků, ale z červeného zlata. Ukazuje se to jako docela problém - většina obchodů nabízí jednoduché prsteny jen z bílého a žlutého zlata, červené zlato spíš používá do různých luxusních kombinací. Neřešil někdo něco obdobného? Nebo máte někdo tip? :-)
Odpovědět
@lookaash a na zakázku vám je nikdo neudělá?
Odpovědět
Profilova fotka
však na zakázku jde udělat cokoliv z čehokoliv. V podstatě nikdy si člověk neodnese prsten přímo z obchodu, téměř pokaždé se dělají na míru a ve většině zlatnictví i na základě vlastního návrhu. Podle mě to nebude problém
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jakýkoli typ zlatých snubních prstenů Vám rádi na objednávku vyrobíme z červeného zlata. Cena bude stejná jako za prsteny z bílého či žlutého zlata téhož modelu. Těšíme se, že si vyberete, případně ráda poradím!
Odpovědět
Profilova fotka
@lookaash Zdravím, i zdánlivě luxusně vypadající prsteny z červeného zlata lze vyrobit za cenu běžných modelů žlutých či bílých prstýnků. Jen to chce oslovit zlatníka, pro kterého toto není problém, ale běžná záležitost. Zrovna teď pracuji na prstýncích v kombinaci žlutého a červeného zlata. (půl na půl) Netradiční viďte :-) Brzy uvidíte v mé galerii. Tip na závěr: nenechte se odradit nabídkou co je kde k vidění, ale zeptejte se přímo, zda vaši představu dané ,,obchody" dokáží zrealizovat. Myslím si, že to nebude problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?