GOLDEX mate zkusenost?

Profilova fotka
Dobry den, mate nekdo zkusenost s prsteny GOLDEX? Ma internetu se nam jich libi hodne a cena taky. Ale bojim se vo ve zkutecnosti,proto zvazujeme zajet do jejich obchodu,ale mame to dal a nevime jestli tam maji ukazky. Pokud by jste nekdo mel zkusenost prosim o radu :-)
Odpovědět
@zuzanka238 Ahoj my máme prstynky z goldexu .A jsme spokojeny - nosime je teprve mesic ale porad vypadaji jako nove a manzel s nim pracuje 😉
Odpovědět
Profilova fotka
já ano, nebyl s nimi problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A muzu se zeptat zda jste vybirali pres internet nebo osobne na prodejne? Moc dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli osobně, všechno bylo fajn. Paní nám je vyndala, povídala s náma, radila, dávala nám různý podněty apod. Jen teď pět týdnů čekáme na opravu... Původně měly být opravené do týdne, ale bohužel... Udělali nám je špatně... Tak jsem zvědavá, co bude, až pro ně pojedeme ... :-/ Takže doporučuju nenechávat na poslední chvíli.
Odpovědět
@zuzanka238 My byli take primo na prodejne a hotove jsme si nechali zaslat domu poštou 😌😌a u nas bylo vse v poradku- jak velikost tak rytina.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme je objednali přes net :) bohužel neseděli velikosti špatně jsme se změřili..., ale bez problemu šlo vše vyměnit super komunikace :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vsem dekuji za uzitecne komenty :-) asi si udelame vylet...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě se zajedte podívat osobně....nejen do Goldexu ale even.kamkoliv... obrázky kolikrát zkreslujou a navíc to co se ti líbí na netu se ti nemusí líbit na ruce :) my tam taky byli osobně, mají vzorky všech typů, co jsou na netu. Výroba trvala 4 tydny, přišlo poštou bez závad. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme moc rádi za pozitivní zkušenosti :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzanka238 my jsme kupovali přes internet a nebyl problém, jen jsme si nechali předtím změřit velikost v jiném zlatnictví
Odpovědět
@zuzanka238 Ahoj, my také máme prstýnky z Goldexu. Přišli jsme s vlastním návrhem a podle toho nám prstýnky vyrobili. Jsou moc krásné, za rozumnou cenu, jednání s nimi bylo také velmi příjemné. Mělo to jen jedinou vadu na kráse - mají toho asi hodně, tak byli pomalejší. Myslím, že prstýnky jsme objednali někdy v květnu a vyrobené byly myslím začátkem srpna. Po vyzkoušení jsme ale zjistili, že můj i manželův prsten je o 2 čísla menší, tak jsme je museli poslat zpět. Zdarma nám je zvětšili a nakonec jsme si je odnesli domů asi týden před svatbou, která byla 17.9. Naštěstí jsme měli na vše dost času, tak jsme nemuseli stresovat a nakonec to bylo i celkem vhod, aspoň jsem se na ten prstýnek těšila, nechodila se na něj pořád koukat a na svatbě samotné byl pro mě jako nový. Ale kdyby nás čas tlačil, tak by z toho mohly být problémy. Každopádně Goldex rozhodně doporučuju, jsou to profesionálové ve svém oboru a mají krásné šperky.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, my již máme doma. Jsou krásné. Goldex nám udělal dva holčičí. Sice teda až na podruhé, ale nakonec se to povedlo. :-) Určitě doporučuju osobní návštěvu. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Taky bych chtěla pprstýnky z Goldexu. Na netu mají pěkný výběr. Nám se líbí z chirurgické oceli, jednoduchý, ale krásný.
Odpovědět
Profilova fotka
misule79 Rádi Vás uvidíme osobně na prodejně :-)
Odpovědět
Děkuji za skvělé zkušenosti :) i mě se líbí právě v Goldexu, jak vzhledem tak cenou :) takže asi s přítelem vyrazíme :) je nutné zaplatit na místě celou částku?
Odpovědět
@brusinka_cranberry ahoj , ne neni budou jen chtit zalohu ;) ale my jsme je platili hned a nechali si je poslat domu.
Odpovědět
Super :) děkuji moc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Taky přemýšlím o prstenech Goldex. Jedny se nám obom moc líbí, tak jsem se ptala mailem, jestli jdou vyrobit v jiné šířce a z odlišných materiálů (pánský bílé zlato a dámský platina+briliant), tak si asi uděláme výlet do prodejny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@teate Hele, ještě, že jsem tu na ten komentář narazila! Zrovna si lámu hlavu s tím, kam pro prsteny, aby nás neposlali do určitých míst s tím, že jeden pánský, jeden dámský a ani ň jinak :/ :D dík za tip!
Odpovědět
Profilova fotka
holky tak my už je mám doma a právě taky máme každý jiný,mohu jen doporučit výborné jednání a prstýnky jsou krásný :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?