EVL šperky - daruji poukaz

Ahoj, byla jsem na svatebním veletrhu a dostala jsem poukazy na prsteny od firmy EVL..2500 Kč na zlaté a 500 Kč na ocel nebo titan + u všeho rytí zdarma. My máme prsteny nakonec od firmy Žabka a je mi líto poukazy vyhodit, jsou platné do 31.12.2016. Tak kdyby někdo měl zájem :) Kamenný obchod mají v ČB a Praze, ale mají i www stránky.
Odpovědět
Ahoj :-) měla bych o poukaz zájem, je stále ještě volný? O nákupu prstenů od firmy EVL právě uvažujeme ;-) Díky za odpověď!
Odpovědět
@helih ahoj, vsimla jsem si az ted, jak tam nejsem oznacena :-) Stale je mam, posli mi dyztak adresu a ja je v tydnu hodim na postu :-)
Odpovědět
@lluckaa15 ahojky,poukaz je jeste volny nebo uz neni?
Odpovědět
Profilova fotka
Také mám poukázku na 2500 EVL, kdyby měl někdo zájem tak za malý úplateček přenechám ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Tež mám k dispozici poukazy na EVL šperky (sleva 2500 Kč na zlato nebo 500 Kč na ocel/titan/stříbro). My máme prstýnky od Rýdla, takže nevyužijeme a ráda poskytnu dále...
Odpovědět
@certik13 Ahoj, můj už asi ne, ale koukám ,že holky je maji taky :)
Odpovědět
@lluckaa15 ahoj :-) děkuji za odpověď, nakonec se mi podařilo sehnat poukaz úplně náhodou od jedné známé .... prstýnky už máme od čtvrtka objednané :-) Takže ho můžeš darovat dalším zájemkyním :-) ještě jednou díky ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, holky mám prosbu. Kdo uplatňoval poukazy na prstýnky? Zdá se mi, že s námi pěkně vypekli. Prý máme oba o 1 vel. větší prstýnky nebo co, než je standart, tak nám nemohou slevu poskytnout. Stalo se Vám to někomu?? Děkuji za odpověď. Jo a poukazy mám také, kdyby měl někdo zájem.
Odpovědět
@nikolan23 Ahoj! My jsme poukaz uplatnili bez problémů...
Odpovědět
Tak možná to bylo opravdu tou velikosti. Pry máme nadměrné vel.a za ty sw účtuje cena navíc 😞😞 tak nevím no. Nepřijde mi, zw bychom měli nějaké silné prsty...
Odpovědět
Ještě k těm prstynkum. Píšeš, ze jste použili sve zlato. :-O jak jako?? Nám bylo řečeno,ze z vlastního zlata prstýnky nevyrábí ...😞
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?